bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Оновлений процес замовлення пільгового програмного забезпечення від Microsoft»
14.02.2022

                                                                                                                                   

Ресурсний центр ГУРТ нагадує представникам неприбуткових організацій України про важливі зміни в програмі пожертвування програмного забезпечення від Microsoft через програму TechSoup. Зміни відбулися також у процесі замовлення пільгового програмного забезпечення за програмою Microsoft Donation.  

Для того, щоб мати можливість замовляти пільгове програмне забезпечення за програмою Microsoft Donation зараз або в майбутньому, неприбутковим організаціям необхідно не пізніше 15 березня 2022 року пройти процес реєстрації та авторизації на сайті Microsoft for Nonprofits, а також перевірку організації корпорацією Microsoft. Для цього потрібно бути зареєстрованими на платформі TechSoup Україна, увійти під своїм обліковим записом та здійснити певні дії. 

Для детального ознайомлення з новим алгоритмом дій запрошуємо представників та представниць неприбуткових організацій на вебінар «Оновлений процес замовлення пільгового програмного забезпечення від Microsoft». 

 

Дата: 18 лютого 2022 року. 

Час: 16:00 - 16:45 

 

Під час вебінару представники команди TechSoup Україна Ресурсного центру ГУРТ  розкажуть: 

 як зареєструватися на сайті Microsoft for Nonprofits, якщо ваша організація ще не зареєстрована; 

 які дії виконати, якщо ваша організація вже зареєстрована на Microsoft for Nonprofits; 

 як авторизувати Торговельного партнера через «Центр адміністрування Microsoft 365». 

 

Реєстрація на вебінар за посиланням  

 

Після вебінару всі зареєстровані учасники отримають на електронну пошту Інструкцію з оновленого процесу замовлення пільгового програмного забезпечення від Microsoft. 

Залишайте свої запитання у коментарях під цією публікацією або надсилайте на електронну пошту [email protected], щоб отримати відповіді на них під час вебінару. 

Підписуйтеся на наш Youtube канал та першими дізнавайтеся про нові цікаві та корисні відео.  

 

TechSoup Україна впроваджується Ресурсним центром ГУРТ з 2016 року. За цей час українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 1 мільйон доларів. Каталог доступного для українських неприбуткових організацій пільгового програмного забезпечення забезпечує всі основні управлінські та комунікаційні потреби. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.