bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсний відбір до 3-х модульної сертифікаційної навчально-практичної програми
10.02.2022

Громадська організація  “Центр розвитку місцевих громад” в рамках реалізації проєкту «Побудова мережі амбасадорів діалогових практик  з числа молоді  як  інструмент пошуку порозуміння, підвищення участі  молоді та внутрішньо переміщених осіб в житті громади» оголошує конкурс з відбору молодих людей віком від 18 до 29 років з Бахмутської громади для проходження 3-х модульної сертифікаційної навчально-практичної програми.

В рамках програми буде проведено 3 тренінги для 20 молодих людей, які стануть сертифікованими громадськими медіаторами. 

Навчальні тренінги будуть організовані в онлайн форматі. 

Метою заходів є посилення  компетенцій відібраних громадських медіаторів з числа молоді з питань трансформації конфліктів, ненасильницького спілкування, побудови діалогів; надання інструментів та методології миротворців, пов’язаних з трансформацією конфліктів, освітою в галузі прав людини, міжкультурним діалогом. 

Участь у конкурсному відборі можуть прийняти участь молоді люди віком 18-29 років, вітається участь переміщених осіб.

Всі відібрані учасники пройдуть навчання, виконають тестові завдання та отримають сертифікати. 

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/16HXGOMjYmd8zxwmxFP5EDb9VwoJZI7cz2txfUrPQJ2Q/edit 

Заявки приймаються до 23.59 год. 14 лютого 2022 року. 

Інформація про дати і час проведення навчань буде повідомлена відібраним учасникам та учасницям за вказаними в анкеті контактами. 

Проєкт «Побудова мережі амбасадорів діалогових практик  з числа молоді  як  інструмент пошуку порозуміння, підвищення участі  молоді та внутрішньо переміщених осіб в житті громади» реалізується в рамках програми «СИЛА (Єднання через спільні дії молоді)» від IREX. Ця подія стала можливою за підтримки Державного департаменту США та IREX. Вміст є виключною відповідальністю ГО «Центр розвитку місцевих громад» і не обов’язково відображає погляди Державного департаменту США та IREX 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.