bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з розвязання конфліктів
13.09.2010

Запрошуємо всіх на тренінг від AEGEE Training Camp (ATC)!

Тема: Розв’язання конфліктів

Є така думка, що люди творять і створюють на теми, що ними переймаються самі. Що до мене – то це щира правда. Я ходжу по граблям, потім вчуся розпізнавати їх, підступно прикопані в сіні і використовувати їх з користю.

Ми - AEGEE Kyiv та Олександр Рощин - запрошуємо тебе на …

Запрошуємо тебе стати учасником тренінгу “Розв’язання конфліктів” в рамках проекту AEGEE Trainings Camp.

Інша назва цього тренінгу “Дозволити конфлікт”. Саме так - дозволити. Варто визнати право на нього за собою та іншими - як кажуть, сварка сближує. Я так говорю не тому, що є такою вже конфліктноб людиною. Просто мені важливо знати, що мої близькі та кохані люди, колеги та друзі залишаються поруч не тільки тоді, коли я вічливий, зручний, білий та пухнастий. Але й тоді, коли мені складно і я сам стаю складним й не зручним для оточуючих. Просто я готовий залишитися поруч зі своїми близькими не лише тоді, коли вони усміхнені та милі, а й коли вони в кепському настрої, поганому гуморі та інших малоприємних станах.

Постійне уникання конфліктів - це шлях ввічливості, але не щирості й відкритості. А забагато ввічливості – це стіна на шляху до взаєморозуміння, згуртованості, ефективної роботи, близьких відносин.

Проте й неграмотна поведінка в конфліктних ситуаціях – це ризик краху відносин, або в кращому разі, пара-трійка кроків у них назад.

Але як пройти конфлікт так, щоб відносини стали зрозуміліші та прозоріші, а не розвалилися чи зіпсулися? І не важливо де саме: на роботі, вдома чи у власній пісочниці.

Саме цій темі й присвячений мій тренінг, що був створений в співавторстві з моєю доброю подругою та колегою Галиною Качур. Отримання знання та навички будуть корисними для Вас у всіх сферах життя: на роботі, в спілкуванні з друзями, в сім’ї та з коханими людьми.

Тренер: Олександр Рощин, соціальний та бізнес-тренер, консультант з питань діяльності громадських організацій та органів студентського самоврядування

Тренінг відбудеться 26 вересня за адресою - вул. Миколи Гринченка 2/1, G-club. Початок тренінгу: 15.00

Вартість: якщо реєструватися заздалегідь - безкоштовно, за умови запізнення на 10 хв. і більше - 40 грн!

Також нагадуємо про необхідність реєстації на сайті www.aegee.kiev.ua/atc до вечора 23.09!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.