bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Авторський курс української мови «Українська на щодень»
06.02.2022

Центр освіти дорослих «Перший» з південного міста Мелітополя прагне долучати до навчання впродовж життя якомога більше вмотивованих людей з усієї України!

Протягом минулих 2-х років розпочалася нова вдала практика реалізації актуальних курсів в онлайн-форматі, які доводять, що ефективному навчанню немає перешкод у вигляді географічних відстаней між учасниками однієї групи та тренером!

Найбільш популярним серед таких онлайн-курсів є авторський курс української мови «Українська на щодень» від тренерки Центру, науковиці, філологині, письменниці та просто чарівної дівчини Олени Даниліної, яка навчання за допомогою онлайн-технологій робить не лише корисним, цікавим, дієвим, а й може перетворити на спосіб нетворкінгу та створення нових спільнот однодумців! 

Центр освіти дорослих «Перший» оголошує про набір на чергову освітню можливість для тих, хто ще не відчуває себе надто впевненим у використанні української розмовної, або хоче опанувати нові правила українського правопису, або просто побути в колі тих, хто не має можливості у повсякденному житті спілкуватися українською (так, в нас вже були учасники курсів з інших країн))!  Саме задля опанування навичок мовлення і побудована програма курсу «Українська на щодень». Він має два блоки – «Заговори, щоб я тебе побачив» з розвитку розмовної української та блок «Слова відлітають, написане залишається» з можливістю опанувати примхи письмової української включно з правилами  нового правопису. 

Тож, не зволікайте, - реєструйтеся за посиланням: https://cutt.ly/ukr_mova

Реєстрація триватиме до 28 лютого, а з початком весни ми маємо заговорити українською!

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.