bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Саме ваш заклад освіти може стати закладом Future of work!
14.01.2022

Розпочато набір закладів освіти на національний проєкт “Тиждень Future of work” в 2022 році.

На основі визначених ключових тенденцій та результатів дослідження “Future of Work 2030: як підготуватись до змін в Україні” Career Hub і Центр “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” в межах програми “Мріємо та діємо” реалізовують проєкт “Тиждень Future of work”  в закладах вищої/професійно-технічної освіти, який допоможе студентській молоді краще усвідомити, яким буде майбутнє роботи завдяки інформативним стендам, ознайомитись з тенденціями ринку праці 2030 та майбутніми професіями, зрозуміти, які кроки варто здійснити молодій людині, аби підготуватись до першого робочого місця.

Партнери заходу: Міністерство освіти і науки України, Міністерство молоді та спорту України

Центр “Розвиток КСВ” передасть закладам освіти-учасникам/цям інтерактивні стенди на 5-ти денне користування, а також презентує у цьому закладі освіти дослідження «Future of Work 2030: як підготуватись до змін в Україні» для студентської молоді. Заклад освіти в межах 5-ти днів, поки стенди будуть розміщені в ньому, має сформувати і реалізувати програму тижня Future of Work, аби дати можливість молоді дізнатись більше про можливості професійного розвитку та працевлаштування.

Що потрібно закладу освіти для участі?

  • кількість студентів, що навчаються в закладі вищої/професійно-технічної освіти - не менше 500 осіб;
  • готовність забезпечити заходи з профорієнтації молоді протягом 5 робочих днів, запропонувати програму заходів;
  • включити в програму практичні завдання, тренінги, кар’єрні консультації для молоді та інші інтерактивні завдання в межах профорієнтації; 
  • залучити локальні зацікавлені сторони (громадські організації, молодіжні центри, бізнес і тд.);.
  • визначити контактну особу для подальшої комунікації;
  • подати заявку.

Ми забезпечимо інформаційний, консультаційний та менторський супровід проєкту, презентуємо для студентів вашого закладу інтерактивні навчальні стенди, що створені на основі нашого дослідження, цікаво і корисно проведемо час зі студентством вашого закладу освіти.

Дедлайн подачі заявок - 31.01.2022 року за посиланням:  https://forms.gle/FFYSmaedzTW6pgKe6 

Формат проєкту: 5 днів офлайн в період з січня по травень 2022 року за умови стабільної епідеміологічної ситуації.  

УВАГА: За результатами конкурсу буде обрано 10 закладів освіти, що візьмуть участь в проєкті в 2022 році, тому перемогу здобудуть найвмотивованіші!

Точні дати реалізації проєкту уточнюватимуться із закладами освіти в індивідуальному порядку.

З детальним Положенням проєкту “Тиждень Future of work” можна ознайомитись за посиланням.

Контактна особа: Анна Оцвера, асистентка проєктів напряму Future of Work в Career Hub, експертній платформі кар’єрного розвитку молоді від Центру “Розвиток КСВ”, [email protected], +380938853319

Тиждень Future of work організовують Career Hub і Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в межах програми «Мріємо та діємо». Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Будуємо Україну разом (БУР), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network. 

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проекти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія).

Career Hub – експертна платформа Центру «Розвиток КСВ», яка об’єднує молодь, роботодавців, державні органи та освітні заклади для кар’єрного розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії.

 

Контакти

  • Контактна особа: Анна Оцвера
  • асистентка проєктів напряму Future of Work в Career Hub
  • експертній платформі кар’єрного розвитку молоді від Центру “Розвиток КСВ”
  •  [email protected]
  •  +380938853319

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.