bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтерська кухня для молоді Бучанської, Немішаєвської, Бородянської, Гостомельської, Ірпінської ТГ
26.12.2021

навчання для молоді

 

Волонтерська кухня” - це низка зустрічей, де учасники зможуть дізнатися, хто такі волонтери та які переваги дає волонтерство, пізнати себе (в чому моя суперсила та яку роль я можу займати в команді), познайомитися з новими цікавими людьми, обговорити проблеми та потреби своїх населених пунктів, спільно придумати проєкти, які допомогли б зробити їхнє життя кращим/цікавішим; а також повчитися у експертів як планувати і втілювати проєкти та навіть отримати кошти на реалізацію частини з них. До проведення заходу буде залучено експертів з фасилітації, дизайн-мислення, комунікації та проєктного планування.

Тож, якщо ти проживаєш в Бучанській, Немішаєвській, Бородянській, Гостомельській, Ірпінській ОТГ і маєш бажання отримати новий цікавий досвід – навчання та волонтерства, прагнеш змінити життя навколо себе на краще, хочеш завести нових друзів-однодумців, заповнюй анкету за посиланням

Розклад заходів «Волонтерської кухні»:

22 січня - Нетворкінг-сесія “Ранкова кава: Прокидайся - долучайся!”

29 січня - “Смузі-паті: Свіжі ідеї від молоді”

5 лютого - “Проєктна кухня”

12 лютого - Захід-святкування “Вишенька на торті” 

Організатори: ГО “Агенція Вільного Розвитку”, Rada Hub (с.Здвижівка), Молодіжна рада Бучанської МТГ.

Сторінка події у FBhttps://www.facebook.com/events/320126973302147?ref=newsfeed

Волонтерська програма для молодіжних центрів реалізується ГО “Лабораторія Ініціативної Молоді” за підтримки Посольства Великої Британії в Україні в межах програми “Активні Громадяни” від Британської Ради в Україні. 

Слідкуйте за нами на сторінці RaDa Hub: https://www.facebook.com/profile.php?id=100059747943724 , що присвячена нашим соціальним проєктам та діяльності молодіжного простору, який відкриється у с. Здвижівка на початку нового року.  Він стане майданчиком для розвитку та навчання, спілкування, цікавого дозвілля та соціальних ініціатив! Проєкт RaDa Hub переміг на конкурсі від Громадський бюджет Бучанської міської територіальної громади у 2021 р. Інші проєкти, реалізовані цього року: благоустрій пляжу та облаштування волейбольного майданчику, прибирання сміття у лісі, створення Екогалявини, проведення веселих суботніх ігор. 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.