bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-курс «Наука, COVID-19, поліомієліт, вакцинація: як створювати якісний контент»
21.12.2021

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та INSCIENCE за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) проводять онлайн-курс “Наука, COVID-19, поліомієліт, вакцинація: як створювати якісний контент”.  До участі запрошують регіональних журналістів та студентів журналістських та комунікаційних спеціальностей, які працюють або проходять стажування у регіональних медіа. Реєстрація — до 28 грудня. 

Журналісти регіональних медіа регулярно працюють з темами науки, здоров’я та медицини, особливо з початку пандемії COVID-19. Як писати про науку легко й цікаво? Що ще розповісти про вакцинацію від ковід? Як знайти актуальне наукове дослідження, новина про яке збільшить перегляди сайту медіа? Де знайти наукових та медичних експертів для ефіру, якщо вони потрібні “на вчора”?

Курс триватиме 4 тижні і складатиметься з серії вебінарів. Програма включає вісім лекцій найвідоміших науковців України, доказових лікарів та наукових журналістів, а також три практичні воркшопи та Q&A. 

Чотири журналісти отримають мінігранти на створення медіаматеріалів — 25 000 грн кожен з учасників. Окрім цього, учасники отримають сертифікати після завершення курсу, а найактивніші з журналістів — подарунки від партнерів.

Старт курсу —  11 січня. Кількість учасників обмежена — 50 осіб. 

Щоб взяти участь, потрібно заповнити форму до 28 грудня: https://bit.ly/insciencemediacourse3. Лист про участь в курсі ви отримаєте після 28 грудня на вказану електронну пошту.

Більше інформації про програму та спікерів у Фейсбук події: https://fb.me/e/1QDZqPo81 

З будь-якими питаннями щодо курсу звертайтеся на пошту: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.