bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Протидія дезінформації щодо COVID-19 в Україні. Корисні підходи та інформаційні ресурси»
08.12.2021

ВЕБІНАР «Протидія дезінформації щодо COVID-19 в Україні. Корисні підходи та інформаційні ресурси»

14 грудня 2021 року, 11:00-13:00 (Київський час).

Локація: онлайн, Zoom

Фонд Цивільних Досліджень та Розвитку США (СRDF Global) в Україні спільно з НДО «Академія Української Преси» запрошують прийняти участь у вебінарі, присвяченому розпізнаванню та викриттю дезінформації або неправдивої інформації про COVID-19, а також тому, як запобігти її поширенню у професійній журналістській та медійній діяльності.

У вебінарі візьмуть участь експерти з національної безпеки та медіа, які розкажуть, як поточні маніпуляції навколо COVID-19 вписуються в ширший контекст подій, пов`язаних зі стратегією дезінформації, а також проаналізують кейси в Україні та світі. 

В презентаціях будуть представлені найкращі практики та онлайн-інструменти, які допоможуть краще ідентифікувати наративи дезінформації щодо COVID-19, яким чином вони посилюються через ЗМІ, як визначити джерела, зокрема через «зливи» в ЗМІ та залучення незалежних авторів та сумнівних експертів. Також буде проаналізовано шкідливий вплив дезінформації на заходи, які здійснюються системою громадського здоров`я, де шукати достовірні джерела знань та що можна зробити особисто, щоб зупинити поширення дезінформації.

Участь у вебінарі безкоштовна. 

Для попередньої реєстрації на участь у вебінарі прохання перейти за посиланням та заповнити аплікаційну Google форму:

https://docs.google.com/forms/d/1bkpbDMAcjGSJAp2r_HRh_VCNW0DtO8a6B-1R2UvyYW0

Реєстрація триває до 11 грудня, субота, 2021 року до 23:00 (за Київським часом). За результатами реєстрації буде здійснена розсилка посилання на вебінар.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.