bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Долучайтеся до програми ЛЕСЯ від Національного Демократичного Інституту (Одеса)
04.12.2021

Мрієш про зміни в місті чи громаді, але не впевнена, що впораєшся? Сумніваєшся, що лідерство - це про тебе? Не знаєш, чи вистачить тобі підтримки? 

Твоє бажання - це початок шляху жіночого лідерства, і ЛЕСЯ має відповіді на твої запитання!

Долучайся до навчальної програми Національного Демократичного Інституту “ЛЕСЯ: Лідерка, Ефективна, Сильна - Я”.

ЛЕСЯ - це унікальна програма для лідерок, які прагнуть змін у своїх громадах. Це - не просто навчання, а також можливість знайти однодумиць, отримати підтримку мережі таких же активних та цілеспрямованих лідерок з твого села, міста та регіону. Це - можливість дізнатись про особливості жіночого лідерства, отримати поради щодо протидії вигоранню, відточити навички публічних виступів та багато іншого! 

Цій країні потрібна ЛЕСЯ. А ЛЕСЯ - це ТИ!

ЛЕСЯ їде в Одесу! Захід для активісток та політикинь з Одеської області відбудеться17-18 грудня 2021 року у м.Одеса з використанням заходів безпеки відповідно до розпоряджень Уряду у зв’язку з поширенням COVID-19. Обов’язковою умовою участі є наявність дійсного сертифікату вакцинації з підтвердженням отримання другої дози не пізніше, ніж за два тижні до проведення заходу.

У лютому та березні 2022 році плануються “офлайн” тренінги у Житомирі, Одесі та Рівному для активісток та політикинь відповідних областей з використанням заходів безпеки відповідно до розпоряджень Уряду у зв’язку з поширенням COVID-19. Обов’язковою умовою участі є наявність дійсного сертифікату вакцинації з підтвердженням отримання другої дози не пізніше ніж за два тижні до проведення заходу. Ви можете попередньо зареєструватися, заповнивши анкету за цим посиланням

Кінцевий термін заповнення реєстраційної анкети - 17.00 четверга, 9 грудня  2021 року. Усім, кого відібрано до участі в програмі, буде повідомлено деталі до кінця дня п’ятниці, 10 грудня.

У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтеся до Юлії Матвієнко за адресою: [email protected].

Ця програма здійснюється в рамках проєкту Національного Демократичного Інституту (НДІ) завдяки щедрій підтримці британського народу через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку (FCDO). 

Національний Демократичний Інститут є некомерційною, неурядовою організацією, яка працює задля посилення демократичних інститутів у всьому світі шляхом залучення громадянського суспільства, сприяючи відкритості та підзвітності влади

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.