bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як не завдати більшої шкоди? Семінар британського фонду BEARR з політики Safeguarding
30.11.2021

Громадські організації відіграють ключову роль у наданні життєво важливих послуг дітям та іншим вразливим людям. Тому важливо, щоб, коли ми надаємо ці послуги, ми захищали тих людей, яких ми намагаємося підтримати від спричинення подальшої шкоди.

Останнім часом спостерігається підвищена увага до того, як ми можемо переконатися, що вразливі люди захищені від зловживань або зневаги - поняття, яке часто називають #safeguarding.

Визнаючи це, Bearr Trust нещодавно розробив нову Політику захисту. Це визначає, як BEARR та організації, з якими він працює, повинні мати справу з ситуаціями, коли хтось зазнає зловживань або жорстокого поводження.

Але ми тільки на початку розвитку нашого підходу, і є багато питань, над якими варто задуматися - наприклад, яким повинен бути наш підхід у роботі з державними організаціями, коли ми стикаємося з вразливою ситуацією?

BEARR Trust хоче почати вивчати деякі з цих питань, а також зрозуміти, де відбувається хороша практика. Цей вебінар представить нашу політику, надасть деякі перспективи від людей, які працюють в ОГС, і запропонує можливість обмінятися передовою практикою та вивчити проблеми.

Реєстрація безкоштовна: https://www.eventbrite.co.uk/e/safeguarding-webinar-how-to-ensure-our-assistance-doesnt-cause-harm-tickets-214690855127

Захід англійською та російською мовами із синхронним перекладом через Зум.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.