bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір учасників і учасниць для участі у «Всеукраїнської онлайн академії усвідомленого громадянина»
26.11.2021

     Коли нас щось не влаштовує в суспільстві, можна спробувати це змінити. Звичайно ж, можна просто сидіти і скаржитися на те, як все погано. Але ж вічні скарги не вирішують проблем – через них наше невдоволення тільки зростає.

     Ми самі вирішуємо, що для нас важливо! Разом з однодумцями ми можемо розробити власні ідеї та рішення для покращення життя наших громад. Особливим чином це стосується студентів, зокрема і студентів з інвалідністю. Тим паче, що студентство - золота пора, найкращий вік, коли все ще тільки починається. А ще, студенти з інвалідністю – ресурс для громад. Але для того, щоб щось змінювати для покращення життя в своїй громаді -  потрібні знання з громадянської освіти. Де отримати такі знання?

   Такі знання можна отримати у Всеукраїнській онлайн академії усвідомленого громадянина для студентів з інвалідністю ЗВО та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти». Академію створила Громадська організація Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток» в рамках проєкту «Розвивайся, Дій, Впливай!», який реалізовується за підтримки Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю за рахунок коштів державного бюджету.

   Навчання в Академії сприяє самореалізації та соціальній інтеграції студентів з інвалідністю закладів вищої освіти та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти України, а також включення їх в повноцінне та активне життя в громадах.

   З вересня по листопад 2021 року ГО «Паросток» проведено навчання для 6 груп студентів з інвалідністю, які протягом 2-х модулів підвищували рівень своєї громадянської свідомості;  розуміння способів використання навичок критичного мислення у життєдіяльності; з волонтерської діяльності;  з формулювання проблем суспільного характеру, з якими стикаються студенти з інвалідністю та із знаходження шляхів їхнього вирішення за допомогою громадських організацій; з формування впевненості в собі та мотивації себе на активну діяльність в громаді.

  Ваша участь у «Всеукраїнській онлайн академії усвідомленого громадянина для студентів з інвалідністю ЗВО та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти» - Ваша можливість навчитися бути активним/ою  громадянином/кою, і змінити те, що нас не влаштовує в нашій громаді!  

  Запрошуємо Вас взяти участь у 7 наборі навчання.

  Дати проведення Академії № 7 Модуль 1 - 01-03.12.2021 р. з 17 до 20 год.;

  Модуль 2 - 04-05.12.2021 р. (з 10 до 13 год.), 06.12.2021 р. з 17 до 20 год.

  Щоб зареєструватися – перейдіть за посиланням https://forms.gle/EFKpFVVYQo94pG1d7

  КОЖНИЙ/НА УЧАСНИК/ЦЯ ОНЛАЙН АКАДЕМІЇ БЕЗКОШТОВНО ОТРИМАЄ РОБОЧИЙ ЗОШИТ, «ДОВІДНИК УСВІДОМЛЕНОГО ГРОМАДЯНИНА», ФЛЕШКУ, КАНЦТОВАРИ ДЛЯ РОБОТИ ТА СЕРТИФІКАТ ПРО ПРОХОДЖЕННЯ КУРСУ. Учасники/ці онлайн Академії мають бути присутніми на навчанні протягом 2-х модулів. Доставка буде відбуватися за рахунок ГО «Паросток».

   Вам під силу те, до чого Ви завжди прагнули!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.