bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн зустріч «Як враховувати культурну та соціальну різноманітність в освітній діяльності»
25.11.2021

Робоча група Мережі EENCE «Громадянська освіта в роботі з групами, що зіштовхуються із дискримінацією» запрошує взяти участь в онлайн зустрічі «Як враховувати культурну та соціальну різноманітність в освітній діяльності: поради для організаторських та тренерських команд». Зустріч відбудеться 27 листопада об 11.00 год. (GMT+2; по Києву, Вільнюсу, Кишиніву – 11.00, по Мінську, Москві – 12.00, по Баку, Єревану – 13.00). Тривалість – 90 хв. Робоча мова – російська. Зустріч відбудеться на платформі Zoom. До участі запрошуються усі зацікавлені, а особливо ті, хто працює у сфері громадянської освіти.

Під час зустрічі будуть обговорені такі питання:

- які кроки зробити організації, якщо вона хоче працювати з різними групами людей, що зіштовхуються із дискримінацією?

- що варто враховувати логістам та організаторам, знаючи що люди на заході можуть і представлятимуть різні культурні та соціальні групи?

- як тренерським та тренерським командам створити безпечний та інклюзивний навчальний простір?

Спікер – Назарій Боярський, член Правління ГО «Вектор прав людини» та ГО «Центр громадянських свобод», член групи тренерів Молодіжного департаменту Ради Європи. Експерт Коаліції щодо запобігання та протидії дискримінації (Україна).

Модераторка зустрічі – Ольга Мельник, членкиня правління Східноєвропейської Асоціації громадянської освіти (Білорусь).

Для участі у зустрічі потрібно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/z3EJGpeqoasp8iGw9 Після реєстрації ви отримаєте електронного листа з підтвердженням, що містить інформацію про вхід на платформу.

Фейсбук подія зустрічі: https://fb.me/e/1XFm22RHr

Приєднуйтесь!

Онлайн зустріч організується громадською організацією «Вектор прав людини» (Україна) в межах проєкту «Заохочуючи різноманітність», який реалізується робочою групою Мережі EENCE «Громадянська освіта в роботі з групами, що зіштовхуються із дискримінацією» за підтримки Федерального агентства з громадянської освіти (Bundeszentrale für politische Bild / bpb) за рахунок коштів Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.