bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Медіашкола «Вгору»: безкоштовні курси журналістики (Херсон)
22.11.2021

Оголошуємо набір учасників з міста Херсон та Херсонської області на тримісячні курси журналістики. Медіашкола “Вгору” для тих, хто пише тексти, робить фото чи відео або тільки навчається і мріє стати журналістом. Якщо ви вже у професії та маєте досвід до 3-х років і хочете вдосконалити свої навички, - сміливо заповнюйте анкету. Якщо ви з Херсонської області, ведете місцевий інформаційний ресурс громади і вам потрібні базові журналістські знання - хутчіше заповнюйте анкету, ми підберемо програму навчання і для вас.

Кінцевий термін подачі заявки 28 листопада 2021р. до опівночі.

Досвідчені тренери будуть вчити вас, як писати статті, робити гострі фактчеки, професійно знімати фото та відео, створювати яскраві інфографіки та просту анімацію, просувати контент у соціальних мережах.

Окрім тренінгів та семінарів, на вас чекають індивідуальні консультації та робота з менторами. Протягом трьох місяців з вами працюватимуть професійні журналісти, які допоможуть втілити ваші ідеї і створити статті, фото, відео та інфографіку в різних форматах. Найкращі матеріали будуть опубліковані на майданчиках Медіаплатформи “Вгору”.

Цей проєкт створено для підвищення кваліфікації незалежних журналістів у Херсонській області та для збільшення неупередженого і правдивого контенту.

Організатори забезпечують роздатковий матеріал, обіди та каву-брейки під час тренінгів, а також компенсують проїзд для учасників з області. Усі види навчання та консультації надаються безкоштовно. Під час заходів будуть дотримані всі карантинні обмеження.

Усі довідки за телефоном 095 12 50 135 (або пишіть у месенджери Viber, Telegram) або [email protected].

Медіашколу “Вгору” проводять Благодійна організація “Фонд милосердя та здоров’я” в партнерстві з Медіаплатформою “Вгору” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.