bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

FREE ZONE проводить тренінг для спільноти, яка працює з засудженими
19.11.2021

БО «FREE ZONE» у межах реалізації проєкту «Забезпечення права на здоров’я: від адвокації до сервісів» організовує семінари щодо основ користування та можливостей додатків «Data Check», «FREE LIFE» та «FREE ZONE management» з метою підвищення рівня обізнаності параюристів та працівників НУО, які працюють з представниками спільноти засуджених та звільнених з УВП ДКВСУ, щодо роботи з електронними інструментами моніторингу дотримання прав осіб, які перебувають в установах виконання покарань ДКВСУ.

Дати проведення та час: 23-25 листопада з 10:00 до 12:00.

Зустріч відбудеться у онлайн форматі на платформі ZOOM за посиланням. Код доступу до конференції: 808546.

Тренер: Большева С.О., менеджер проєктів БО «FREE ZONE».

Будь ласка, попередньо зареєструйтесь у формі реєстрації за посиланням та зазначте день, коли збираєтесь брати участь у вищезгаданому семінарі. 

У разі виникнення питань чи пропозицій просимо повідомити менеджера БО «FREE ZONE» Карпенко Ольгу будь-яким зручним способом: тел. 050 922 11 39, електронна пошта [email protected] 

Детально про цифровий додаток «FREE LIFE». Цифровий додаток «FREE LIFE» представляє собою єдину електронну систему, що містить загальну інформацію щодо можливостей отримання медико-соціальних послуг для засуджених та звільнених, які мають соціально небезпечні захворювання, щодо основних нормативно-правових документів, освітньо-просвітницькі матеріали для засуджених/звільнених, відеокурси життєвих навичок тощо.

Додаток також має карту з надання медико-соціальних послуг (мапа, що відображає найближчі до користувача центри СНІДу, наркологічні диспансери, кабінети довіри, центри адаптації для звільнених, органи пробації, центри надання безоплатної правової допомоги, освітні заклади, центри, осередки тощо).

Окрім цього, «FREE LIFE» має функцію зворотного зв’язку, що допомагає оперативно реагувати на бар’єри, з якими зіштовхуються засуджені та звільнені на шляху до успішної ресоціалізації.

Контакти

  • У разі виникнення питань чи пропозицій просимо повідомити менеджера БО «FREE ZONE» Карпенко Ольгу будь-яким зручним способом: тел. 050 922 11 39
  • електронна пошта [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.