bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма онлайн вебінарів з проблем COVID-19 для лікарів
18.11.2021

Лікарі та соціальні працівники, зацікавлені у поглибленні знань щодо профілактики, діагностики, лікування COVID-19 та вакцинації проти COVID-19,  запрошуються до участі в інформаційній програмі з проблем COVID-19: “Strengthening the capacity of the Ukrainian medical and social workers dealing with COVID-19 patients by means of developing and conducting online webinars dedicated to the problems of COVID-19”. В рамках програми  передбачається проведення дев’яти тригодинних онлайн вебінарів.

Програма впроваджується Благодійним фондом САЛЮС (Львів, Україна) за сприяння Посольства Великої Британії в Україні та у партнерстві з Лондонськоким університетським коледжем (MRC CTU at UCL, UK). Чотири з дев’яти вебінарів проводитимуться провідними фахівцями Інституту клінічних досліджень та методології Лондонського університетського коледжу (MRC CTU at UCL, UK) під керівництвом професор Сари Петт (Лондон, Велика Британія). Передбачається синхронний переклад. Інші п’ять вебінарів будуть організовані силами українських партнерів: Львівського обласного центру громадського здоров’я,  Львівського обласного лабораторного центру, Наукового товариства ім. Шевченка, Українського лікарського товариства у Львові та Наукового медично-діагностичного
центру «АСТАР». Куратор – доктор медичних наук, професор Валентина Чоп’як.
Вебінари проводитимуться з використанням програми ZOOM. Час впровадження програми: листопад 2021р. – березень 2022р. Інформація про дати проведення вебінарів буде надана відібраним учасникам пізніше, але відомо, що вони плануватимуться у післяобідній час і триватимуть з 15.00 до 18.00 год.

Участь у вебінарах безкоштовна. Учасники прийматимуться на конкурсній основі, оскільки кількість місць обмежена. Після прослуховування вебінарів учасники отримають сертифікат, підписаний організаторами програми.

Умови участі у програмі:


1. Робота з пацієнтами, хворими на COVID-19, робота у лабораторіях, які займаються
діагностикою COVID-19, робота на кафедрах вищих медичних навчальних закладів чи медичних коледжів.


2. Доступ до програми ZOOM.


3. Гарантована участь у всіх вебінарах та присутність у ZOOM впродовж трьох годин кожного вебінару.


4. Надсилання на електронну адресу БФ САЛЮС [email protected] заповненої анкети поданої нижче до 30 листопада 2021 року.

https://docs.google.com/forms/d/1jqYYK2yp1kYrcDklvhgtrOAC9uJwIfpP35TubRUggdg/edit

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.