bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на Антикорупційні дебати для молоді (Київ)
15.11.2021

Вмієш відстоювати свою точку зору? Хочеш навчитися будувати аргументи і запалювати аудиторію своїм виступом? Ще й антикорупційною тематикою цікавишся?

Тоді бери участь в Антикорупційні дебати для молоді4 грудня у Києві зберуться 64 учасники з різних регіонів України, аби більше дізнатися про сферу антикорупції, познайомитися з однодумцями та навчитися аргументовано відстоювати свою позицію! Серед них можеш бути і ти!

Обов’язковою умовою участі у дебатах є проходження трьох онлайн-тренінгів перед подією. На них ми розповімо про базові правила дебатування та введемо у тему антикорупції. Тренінги відбудуться 16, 18 та 23 листопада з 19:30 по 21:00.

Запрошуємо студентів та проактивну молодь віком 16 – 30 років до участі в Антикорупційних дебатах. Реєструйся на «Антикорупційні дебати для молоді» та стань учасником однієї з найбільших антикорупційних подій грудня! Для цього необхідно заповнити форму за посиланням.

Реєстрація відкрита до 15 листопада, 18:00.

Турнір буде проводитись у відповідності з вимогами карантинних обмежень. До участі будуть допущені тільки учасники з COVID-сертифікатом або негативним ПЛР-тестом. За умов посилення карантинних обмежень у Києві турнір проходитиме у форматі онлайн.

Захід проводиться у партнерстві із Федерація дебатів України в рамках проєкту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні USAID_ВзаємоДія» завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку USAID Ukraine – USAID Україна.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.