bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення на участь у тренінгу про міжнародні банки розвитку
10.11.2021

Громадська організація “Центр екологічних ініціатив “Екодія” у співпраці з CEE Bankwatch Network запрошує вас взяти участь у тренінгу, присвяченому діяльності міжнародних банків розвитку,  що відбуватиметься 3 грудня 2021 року у Києві. Тренінг адресований представникам і представницям громадянського суспільства та громадських об’єднань в Україні.  

Тренінг має пояснити як працюють Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) та Світовий банк. Ці банки фінансують проекти в енергетичному, транспортному та аграрному секторах, які здійснюють як приватні, так і державні підприємства в Україні. 

 
Під час тренінгу ми розглянемо вплив міжнародних банків на розвиток України. Особливу увагу приділимо соціальному та екологічному впливу інвестицій банків. Ми ознайомимо учасників та учасниць тренінгу з портфелем проектів в Україні, зі структурою прийняття рішень, діючими політиками, методами отримання інформації та механізмами участі громадськості. Ми також ознайомимо учасниць та учасників з нашим досвідом роботи з політиками банків розвитку та проведення кампаній проти спірних проектів, що фінансуються банками. 
 
Знання, отримані в межах тренінгу, допоможуть учасникам і учасницям ефективно брати участь у процесі прийняття рішень щодо проектів, що фінансуються міжнародними фінансовими організаціями, брати участь у консультаціях із громадськістю, присвячених кредитним механізмам банків в Україні. 
 

Ми плануємо провести зустріч у Києві відповідно до вимог проведення заходів на період карантину. Зважаючи на пандемію, приймаємо заявки лише у вакцинованих кандидатів і кандидаток.  
Перевага буде надана тим, хто матиме питання до конкретного проектущо фінансується або розглядається міжнародними банками розвитку.  
 
Ми покриваємо витрати учасників та учасниць на дорогу, харчування та проживання (за потреби) на час тренінгу (3 грудня). 

Для участі у тренінгу просимо заповнити форму: https://forms.office.com/r/3NLYuhBr2j  

 
З питань, пов’язаних з участю у тренінгу, звертайтесь до 
 
Вітана Олійник 
Тел.: +38 044 357 7841*99  
Ел. адресаvo@ecoaction.org.ua 
 
Докладніше про діяльність Екодія (https://ecoaction.org.ua/) та CEE Bankwatch (https://bankwatch.org/) дізнайтеся на наших сайтах. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.