bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Депутатів та посадовців Стровижівської громади запрошують вдосконалити свої теоретичні знання
08.11.2021

Щоб бути фаховим депутатом чи посадовцем місцевого самоврядування, потрібна не лише хороша практика, а й теоретичні знання. Обидві ці умови не діють, якщо їх постійно не поновлювати. Тому, ГО «Волинський Інститут Права» запрошує депутатів та посадовців Старовижівської селищної ради взяти участь в тренінгу «Взаємодія з населенням, як основа розвитку громади. Форми та інструменти залучення жителів, особливо периферійних громад, у процеси прийняття рішень»

Під час тренінгу ви більше дізнаєтеся про обов’язки та права депутатів місцевих рад; про механізми ефективної комунікації з мешканцями громади; про зміни в законодавстві, що стосуються депутатської роботи та про чимало інших важливих тем. Також, це навчання – можливість з’ясувати у авторитетного тренера-експерта ті важливі професійні питання, на які ви не знаєте відповідей.

Тренінг відбудеться у середу, 10 листопада, о 11.00 у приміщенні Старовижівської селищної ради.

Довідково:

Навчання відбудеться в рамках проєкту Волинського Інституту Права «Дії творять зміни» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту «EU4USociety».

Контакти

  • Ірина Гайдучик - 098 120 74 55

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.