bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Депутати та посадовці Рожищенської громади мають змогу стати кращою версією себе
05.11.2021

Діяльність депутатів та посадовців місцевого самоврядування часто пов’язана з такими професійними питаннями, які потребують хорошої теоретичної бази. Що зробити, щоб така ваша скарбничка професійних знань була на належному рівні? Можна радитися з колегами або читати тематичні книги, але є кращий спосіб.

У вівторок, 9 листопада, о 10:00 у приміщенні Рожищенської міської ради відбудеться тренінг «Взаємодія з населенням як основа сталого розвитку громади та якісної реалізації реформ. Форми та інструменти залучення мешканців у процеси прийняття рішень».

Правовий статус депутатів місцевих рад: як користуватись своїми правами і не забувати про обов’язки? Форми залучення мешканців до життя громади: яка роль депутатів та старост? Які законодавчі зміни потрібно врахувати в законодавчій роботі? Відповіді на ці та суміжні питання ви отримаєте під час тренінгу.

Довідково:

Навчання відбудеться в рамках проєкту Волинського Інституту Права «Запровадження якісної комунікації та взаємодії влади та громади для успішної реалізації реформ» за підтримки програми «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження».

Контакти

  • Ірина Гайдучик - 098 120 74 55

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.