bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний курс «Основи підприємницької діяльності» для ромів та членів їх родин
03.11.2021

У Харківській області стартував проект, спрямований на соціалізацію представників ромської громади, розвиток її потенціалу, поліпшення умов життя, усунення бар’єрів й розширення можливостей для зайнятості ромів. Проект реалізується за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «EU4USociety». Виконавцем проекту виступила «Асоціація приватних роботодавців».

Проект спрямований на ромів та членів їх родин, що мають схильність й мотивацію до підприємницький діяльності, готові розпочати власну справу або працевлаштуватися.

Викладати учасникам проекту будуть сертифіковані бізнес-тренери, діючі підприємці з досвідом ведення власного бізнесу не менше 15 років.

За результатами навчання буде розроблено бізнес-план для започаткування або вдосконалення існуючої підприємницької діяльності ромської громади.

За час реалізації проекту буде налагоджено діалог між місцевим ромським населенням, місцевою адміністрацією та місцевими роботодавцями, роми отримають навички новітних способів заробітку, буде створено ланцюг з доданою вартістю, в якому будуть брати участь роми, що пройдуть навчання.

Навчальні заходи будуть проводитися у офлайн та онлайн форматі і залежності від режиму зони карантину у місці проведення.

Усі офлайн заходи будуть проводитися із додержанням карантинних вимог та забезпечення учасників індивідуальними засобами захисту.

Участь у заходах можуть приймати інші бажаючі за умови попередньої реєстрації.

Подача заявок на участь завершується 8 листопада о 18:00

Старт занять: 9 листопада

Загальна тривалість навчального курсу:

Мерефа – 30 годин (по вівторках та четвергах з 15:00 до 17:00)

Харків – 26 годин

Одне зайняття триває 2 або 4 години.

Участь у заходах програми є БЕЗКОШТОВНОЮ при умові попередньої реєстрації: https://forms.gle/2FVmCbstFFWeapEb7

Компенсація на проїзд учасників не передбачена

Є питання – дзвоніть: (099) 561-92-87

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.