bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн курс «Писати легко»
24.10.2021

Писати й читати нас усіх вчать у школі. Здавалося б – що може бути простіше? Сісти й написати текст. Та що дорослішими ми стаємо, тим більше перепон і упереджень виникає  у нас до писання.

Про що писати? Як писати правильно? Що скажуть про мій текст інші? Як досягти потрібної мети? Писати, щоби що? Кому це потрібно?… І ще ціла купа інших.

Утім уміння писати тексти – одне з найважливіших сьогодні. Розповісти про себе та свою діяльність: громадську, професійну, творчу чи підприємницьку; комплексно вирішувати проблеми, критично мислити, бути творчим і креативним – всьому цьому можна навчитися на практичному курсі з написання текстів «Писати легко!» від Центру освіти дорослих «Перший», який працює в Мелітополі вже четвертий рік, а з часів пандемії проводить свою освітню діяльність додатково в онлайн-форматі.

Ці навички, а також здатність до постійного навчання, визнані як такі, що будуть потрібні всім нам для досягнення успіху.

Тож саме час згадати про своє вміння читати й писати, опанувати нові техніки, дізнатися лайфхаки створення текстів різних жанрів разом із нами!

Авторами курсу є професійні тренерки - кандидат філологічних наук, доцент, Олена Даниліна (м.Київ) та журналістка Катерина Даниліна-Левочко (м.Мелітополь).

Освітня програма стане у нагоді:

-        майстрам крафтової продукції (виробниики сувенірів, іграшок, вишивки, сирів, пастили тощо),

-        громадським активістам,

-        фахівцям допоміжних професій (психологи, коучі, консультанти, тренери), студентам,

-        турагентам…

які хочуть навчитися писати про себе і свою діяльність у різних жанрах або покращити навичку писання. 

Учасники навчальної програми отримають алгоритм написання текстів різних жанрів; напрацюють навичку писати про себе і свою справу; розвинуть креативність й майстерність самопрезентації.

Деталі програми доступні у формі реєстрації за посиланням: https://cutt.ly/pisat-legko

Якщо для вас важливо опанувати актуальну навичку писання, маєте бажання писати про різні події, факти без страху, хочете сформувати свій власний стиль письма з метою популяризації своєї діяльності та побудови особистого бренду, пошуку  однодумців чи нових клієнтів  - вам обов’язково необхідно потрапити на цей курс!

Контакти

  • 098 243 96 51
  •  https://www.facebook.com/pershyi

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.