bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Толерантність та міжетнічна різноманітність – запорука процвітання та добробуту Криму
13.08.2010

Молодіжна Громадська Організація «Всесвіт» розпочала реалізацію інформаційно-просвітницького проекту «Толерантність та міжетнічна різноманітність – запорука процвітання та добробуту Криму» («Креативна толерантність») за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США.

Проект спрямований на створення більш сприятливого середовища для представників різних народностей Криму та налагодження міжетнічного діалогу серед молоді з різних етнічних угрупувань шляхом проведення інформаційно-просвітницької кампанії та заходів з формування толерантної громадської думки.

Молодіжна Громадська Організація «Всесвіт» має честь запропонувати представникам молодіжних ЗМІ Криму взяти участь у триденному тренінгу, який відбудеться з 29 по 31 серпня 2010 року у місті Євпаторії.

Досвідчені тренери з Росії, Німеччини та України (ГО «Альянс» м. Донецьк та АР Крим) передадуть учасникам тренінгу унікальні навички інноваційної методики роботи з молоддю, що сприятиме фаховому зростанню та надасть перспективи розвитку плідної співпраці за основною тематикою інформаційно-просвітницького проекту «Толерантність та міжетнічна різноманітність – залог процвітання та добробуту Криму» («Креативна толерантність»).

Усі витрати, пов’язані з участю у триденному тренінгу у Євпаторії (доїзд учасників, проживання, харчування, забезпечення роздатковими матеріалами тощо) несуть організатори заходу.

Формування групи учасників відбуватиметься за результатами конкурсного відбору.

Критерії відбору для участі у тренінгу є наступними:

- Відповідність формальним критеріям (бути представником молодіжних ЗМІ Криму, проживання в Автономній Республіці Крим, вчасне подання повного комплекту документів на конкурс для участі у тренінгу).

- Наявність мотивації та планів активно діяти на підтримку ідей тренінгу, спроможність застосовувати отримані знання та навички на практиці.

- Бажання співпрацювати з іншими випускниками цього тренінгу.

Для участі у конкурсі необхідно: Зареєструвати свою кандидатуру на участь у тренінгу, заповнивши та надіславши анкету за адресою [email protected] Ваша кандидатура вважається зареєстрованою, якщо ви отримали про це повідомлення від організаторів.

Просимо звернути увагу, що анкета повинна надійти не пізніше 17.00, 20 серпня 2010 року. Заявки, надіслані пізніше зазначеного терміну розглянуті не будуть. Учасники конкурсу будуть повідомлені про його результати до 23 серпня 2010 року.

Контакти: Станіслав Удот +3 (063) 3856358; [email protected]

Сподіваємось на порозуміння та плідну співпрацю!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.