bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Deloitte WorldClass Лекторій для громсектору: будуємо цілісну організацію
20.10.2021

Запрошуємо на pro bono лекторій для громсектору від Pro Bono Club Ukraine та Deloitte Ukraine. Протягом 25-27 жовтня на вас чекають вебінари про цінності організації, добробут команди та кризовий менеджмент від провідних експертів та експерток компанії. 

Деталі та реєстрація за посиланням 

Цього разу разом з фахівцями та фахівчинями Deloitte Ukraine попрацюємо над цілісністю вашої організації. Ми розглянемо три важливі теми:  

  • «Досягнення добробуту через ефективне поєднання роботи та особистого життя» з Яковом Акуловим, старшим менеджером практики Human Capital Advisory Services департаменту консалтингу компанії «Делойт» в Україні.

  • «Цінності як вектор розвитку вашої організації» з Анною Петрів, яка є супервайзеркою відділу маркетингу та менеджеркою проєкту з впровадження та підтримки цінностей «Делойт» в Україні

  • «Кризовий менеджмент, або як вижити в бурю» з Кирилом Лобачем, лідером проєктного офісу в компанії «Делойт» в Україні. 

Запрошуємо до участі представників громадських організацій та соціальних підприємств. Лекторій проходитиме у форматі онлайн. Участь безкоштовна для підтверджених учасників.

Ознайомитися з детальною інформацією та зареєструватися можна за посиланням 

* WorldClass – це глобальна програма Deloitte, в межах якої компанія прагне змінити життя 100 мільйонів людей у світі до 2030 року за допомогою підвищення якості навчання, формування професійних навичок та надання доступу до нових можливостей.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.