bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн тренінг «Можливості міжнародної мережі «Європа стає місцевою» для міст України»
18.10.2021

Запрошуємо представників відділів молоді, молодіжних центрів, молодіжних рад долучитись до онлайн тренінгу “Можливості міжнародної мережі “Європа стає місцевою” для міст України”, що відбудеться 26 жовтня на платформі Zoom.

 “Європа стає місцевою” (“Europe Goes Local”) — це стратегічне партнерство, яке на даний момент включає 27 Національних агентств програми Еразмус+ та партнерські муніципалітети у 27 країнах Європейського Союзу. У результаті співпраці протягом останніх чотирьох років була створена широка європейська мережа, яка включає більше 200 муніципалітетів, місцевих молодіжних громадських організацій, парасолькових організацій та індивідуальних експертів, які співпрацюють в рамках різних міжнародних ініціатив.

Міста, що приєднались до Europe Goes Local, отримали широкі можливості для розвитку місцевої молодіжної політики та розвитку молодіжної роботи з використанням найкращих європейських практик. Можливості, які надає мережа — це участь у міжнародних зустрічах та тренінгах, використання медіа каналів мережі для обміну практиками у підтримці місцевої молодіжної роботи, імплементація «Європейської хартії молодіжної роботи на місцевому рівні» у розробці своїх місцевих політик та на практиці.

Починаючи з 2021 року «Європа стає місцевою» відкривається для країн-сусідів Європейського Союзу за підтримку Ресурсних центрів SALTO та місцевих Інформаційних центрів Еразмус+ та Європейський корпус солідарності. В Україні Мережу координує Info Centre for Erasmus+ Youth and European Solidarity Corps in Ukraine.

Членами мережі можуть стати українські міста, що бажають розвивати молодіжну роботу за підтримки міжнародних партнерів та за європейськими стандартами.

Вже три українських міста — Львів, Суми та Ірпінь, щойно доєднались до Мережі. На тренінгу ми розкажемо більше про її можливості. Запрошуємо, як нових членів так і представників потенційних міст-партнерів “Європа стає місцевою”.

У програмі онлайн тренінгу “Можливості міжнародної мережі “Європа стає місцевою” для міст України” заплановано:

- Презентація Мережі “Європа стає місцевою” від координатора Мережі та представників Ресурсного центру SALTO Східна Європа та Кавказ;

- Презентація досвіду участі в Мережі активних її членів з ЄС;

- Презентація можливостей, які надає Мережа для українських міст-партнерів;

- Обговорення спільних цінностей, на яких заснована місцева молодіжна робота в Україні;

- Знайомство з “Європейською хартією молодіжної роботи на місцевому рівні”, що є основним документом Мережі;

- Інформацію про те, як можна долучитись до Мережі.

Тренінг буде корисний як новим, так і потенційним членам Мережі. Нові члени Мережі дізнаються більше про те, як вона працює, та які можливості доступні вже зараз. Потенційні члени мережі також дізнаються про те, яким чином, вони можуть стати частиною Мережі.

Коли: 26 жовтня, 13:00—16:00.

Учасники: представники відділів молоді, молодіжних центрів, молодіжних рад, які активно задіяні у розробці/імплементації політики молодіжної роботи на місцевому рівні.

Щоб зареєструватись, будь ласка, заповніть онлайн-форму за посиланням до 22 жовтня включно.Так як кількість місць обмежена, відбір буде відбуватись на конкурсній основі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.