bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер-клас про інструменти візуалізації даних для провайдерів громадянської освіти
15.10.2021

Запрошуємо на майстер-клас про інструменти візуалізації даних для провайдерів громадянської освіти “Візуалізуй це!”, що відбудеться 17 жовтня о 17.00 онлайн.
 
Людям, які реалізують програми громадянської освіти, важливо не тільки продумувати їх зміст, а й приділяти увагу візуальної подачі. Це стало особливо актуально в зв’язку з переходом більшості освітніх програм в онлайн. Добре підготовлені візуальні продукти для інформаційних матеріалів, кампаній і т.п. привертають більше людей, дозволяють краще сприймати інформацію. Запрошена експертка проведе майстер-клас, під час якого не тільки актуалізує необхідність візуалізацій, але і надасть приклади візуальних освітніх продуктів, а також безкоштовні і недорогі програми, які можна використовувати в своїй роботі.
 
Ведуча майстер-класу: Ольга Чижова, Директорка з комунікацій аналітичного центру «Українська призма», співзасновниця міжнародної професійної асоціації Digital Communication Network
 
Модератор: Назарій Боярський, тренер неформальної освіти, член тренерського пулу Молодіжного департаменту Ради Європи, член Правління ГО “Вектор прав людини”
 
 
Захід проводить громадська організація “Вектор прав людини” (Україна) в рамках Тижня громадянської освіти. Тиждень громадянської освіти організована консорціумом організацій і експертів, що входять в Східно-Європейську Мережа громадянської освіти (EENCE) і адмініструється створеної навесні 2021 р Східно-Європейською Асоціацією громадянської освіти. Заходи Тижня проводяться за підтримки Федерального агентства з громадянської освіти (Bundeszentrale für politische Bildung) і Міністерства закордонних справ Німеччини.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.