bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Online табір Active Citizens Camp
14.10.2021

Як залишатися ефективним у своє життя та робити зміни?
Є унікальна можливість взяти участь у онлайн-таборі Активних Громадян Active Citizens Camp online: «Ненасильницький підхід для порозуміння та партнерства».

Захід пройде з 08 по 26 листопада 2021 року.
Ми будемо зустрічатися по будніх днях з 10:00 до 13:00.
Табір складається з двох модулів:

Перший допоможе усвідомити мотивацію займатися змінотворчістю, навчитися вести ефективний діалог та планувати сталі соціальні ініціативи. Ви детальніше познайомитеся з методологією програми “Активні Громадяни” під керівництвом досвідчених майстер-фасилітаторів Британської Ради.

Другий модуль присвячено саме ненасильницькому підходу у встановленні зв’язків, побудові діалогу та вирішенню конфліктів. Нові знання ви одразу ж застосуєте на практиці — розробите проєкт для своєї спільноти. Учасники зможуть також отримати фінансування до 10 000 гривень на втілення своєї ідеї вже у грудні-січні.

Табір відбудеться онлайн та за участю міжнародних тренерів та іноземних експертів у компанії активних молодіжних лідерів ви навчитесь краще розуміти почуття та потреби свої та інших, налагоджувати діалог в громаді та за допомогою досвідчених менторів зможете розробити та втілити проєкти з ннс-підходом, які задовольняють потреби всіх зацікавлених сторін.

Ти можеш бути будь де, головне це швидкісний інтернет, улюблений зручний гаджет та можливість повністю зануритися у табір, відклавши всі справи.
На тебе чекають цікава інтерактивна програма, круті кейси, знайомство з 40 молодіжними лідерами та можливість втілити проєкт, базуючись на ннс-підході та отримати финансову підтримку.

Реєстрація: https://houseofeurope.grantplatform.com/

Останній термін реєстрації  25 жовтня 2021 року

Більше інформації:  https://www.facebook.com/events/329829058901001/ 

До зустрічі????!

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.