bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошується набір на новий курс Zero Waste Academy!
12.10.2021

Zero Waste Academy - навчально-практичний курс із керування ТПВ по-сучасному. Тут Ви дізнаєтеся про найкращі практики зі скороченнях відходів, а також де шукати фінансування на екопроєкти та як правильно популяризувати «zero waste» напрям у громаді.

Навчання складатиметься з двох етапів:

- під час першого (листопад 2021-2022) студенти/ки прослухають онлайн-лекції від фахівців/чинь у різних галузях, отримають якісну інформаційну базу з керування відходами та розроблять власні пілотні екопроєкти, серед яких будуть відібрані найкращих для подальшої реалізації.

- другий етап (квітень - липень 2022) власне передбачає цю саму реалізацію пілотних проєктів, що пройшли відбір.

Навчальний курс - це 1 лекція на 2 тижні, цікава домашка, аби закріпити отримані знання, та постійна підтримка від менторів/ок (експертів/ок в тематиці екології, досвідчених менеджерів/ок). А ще творчі завдання, тести, конкурси, індивідуальні та групові коуч-сессії!

Після завершення навчання студенти вже матимуть свій власний проєкт, вмітимуть створювати та реалізовувати успішну інформаційну кампанію.

Наприкінці курсу студенти, які успішно складуть фінальний тест, отримають іменні сертифікати. А за найкращий реалізований проєкт передбачена грошова винагорода в 500 євро.

Курс розрахований на представників навчальних закладів та громадських організацій, управлінців відходами, блогерів, громадських активістів, волонтерів, а також представників бізнесу, які хочуть екологізувати своє підприємництво (кав’ярні, ресторан, готелі, офіси, виробництво тощо).

І найголовніше: навчання в Академії абсолютно БЕЗКОШТОВНЕ!

Зареєструватися можна за посиланням: https://forms.gle/wAGepdgkyWWq62Sj7

- відбір на конкурсній основі;

- заявки приймаються до 31.10.2021 включно;

Старт навчання 02.11.2021.

Проєкт реалізується ГО “Центр громадських та медійних ініциатив” (Kharkiv Zero Waste) за підтримки Посольства Фінляндії в Україні.

Про результати попередніх курсів Zero Waste Academy можна подивитися на сторінках

https://www.facebook.com/zerowaste.academy

https://www.facebook.com/ZWAdeeplevel 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.