bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Virtual Internship: Automation
12.10.2021

В українській IT-освіті вже є велика проблема. Ця проблема буде тільки продовжувати збільшуватися. Річ у тому, що набір знань, навичок, умінь і компетенцій, необхідних для підтримки необхідного рівня професійної кваліфікації програміста почав дуже швидко змінюватися з плином часу. Зараз в середньому кожні чотири роки старі напрямки почали відмирати, і нові — з’являтися.

Але що таке “професійна освіта”? Невже це, годування з ложечки теоретичними знаннями, які можуть бути спочатку застарілими, та які мотивована людина може опанувати самостійно за доступними джерелами? Очевидно - ні. Професійну освіту можна назвати “курируваною самоосвітою” - коли людина вивчає максимальну кількість матеріалів самостійно. Отримуючи зворотний зв’язок в процесі практичного застосування набутих самостійно теоретичних знань.

Іншими словами, ми не намагаємося конкурувати з іншими навчальними курсами традиційного формату, здебільшого складаються з інструментів для передачі знань. Ми використовуємо системний підхід до самоосвіти. Для цього ми створили ряд програм, які дозволяють зосередитися не на передачі знань, а на спрощенні і прискоренні процесу отримання практичного досвіду, який ви і самі можете отримати безкоштовно, але довше і важче.

І якщо ми говоримо про IT — то наша платформа для кваліфікованого, надійного і простого процесу самоосвіти є основою для створення нового покоління віртуальних інтернів в концепції “курируваної самоосвіти”.

Програмісти тепер - одна з найбільш популярних спеціальностей. І попит на них буде продовжувати зростати. В той самий час, це спеціальність, в якій спостерігається великий дефіцит кадрів. Саме тому існує і продовжує виникати велика кількість курсів з навчання програмуванню. Але от біда - навіть після курсів і з дипломом, знайти першу роботу для початківця розробника дуже складно!

Чому? Навчання програмуванню — це перш за все практика. Навчального контенту про те, як програмувати — сила-силенна, як платного, так і безкоштовного. Вузьке місце — це кваліфіковане, надійне і масштабоване забезпечення зворотного зв’язку з практичної роботи учнів. Тому перспективи вирішення практичних кейсів, коли реальні досвідчені програмісти кидають код через якісь складнощі або помилки, набагато важливіша річ, ніж класичні курси.

Іншими словами, якщо підручників з програмування вже досить багато, то вивчати програмування можна і самостійно. Головне — почати самостійно програмувати. Єдине, що може утримати початківців-програмістів від самостійного вивчення програмування — це питання, від кого і де вони тоді будуть отримувати зворотний зв’язок за своїм кодом? Адже навчання програмуванню — це не поліпшення теоретичних знань, а поглиблення навичок писати код. А писати його з нуля — завдання тільки дуже досвідчених розробників.

Програма віртуальної інтернатури — це платформа для тих, хто вже має навички практичного програмування, але не здатний зробити щось складне з нуля, і хоче отримати досвід, для того, щоб знайти першу роботу. Це ідеальний варіант для тих, хто закінчив якісь IT-курси, тому що згодом надасть можливість зазначити рядок в резюме про першу роботу в якості інтерну в офіційній організації!

 [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.