bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

United for the Planet запрошує на німецько-українські обміни молоддю
11.10.2021

United for the Planet” - це спільний проєкт Львівського національного університету ім. Івана Франка та  університета з Німеччини University of Bayreuth за підтримки Фонду “Пам’ять, відповідальність і майбутнє” (EVZ Foundation).

Метою цього проєкту є поширення серед молоді інформації стосовно сортування сміття та відповідального споживання, що відповідає 12-тій цілі Сталого розвитку ООН.

Під час проєкту ви будете обмінюватись своїм досвідом та навчатиметесь в інших, аналізуватимете та порівнюватимете екологічну ситуацію у двох країнах, ви прослухаєте лекції, поспілкуєтесь зі спеціалістами галузі, працюватимете в командах, і як результат, створите 6 коротких анімаційних відео про відповідальне споживання, технології створення матеріалів та сортування сміття.

Щоб стати учасником потрібно:

  1. Перейматися проблемами екології, та володіти хорошою розмовною англійською на рівні не нижче B1;

  2. Бути студентом, випускником чи мати навички в одній зі сфер: Екологія, Біологія/Хімія, Маркетинг, Режисура (Кіно-, телемистецтво), а також молодим людям, які мають навички у створенні анімаційних відео;

  3. Зареєструватись та описати мотивацію до участі (українською чи англійською мовою на вибір) - https://forms.gle/nCx1775cxb3ivjgJA

Що ти отримаєш:

  • досвід;

  • нові знайомства, а можливо і нових друзів з Німеччини та України;

  • крутий пункт у твоєму резюме;

  • практика англійської мови;

  • нові знання стосовно тем екології;

  • результат роботи твоєї команди - анімаційне відео, яке ти зможеш використовувати у своїй майбутній діяльності.

Тільки уяви: твої знання, навички й креативність зможуть допомогти при розв’язанні екологічних проблем цілого світу! ????

Тож доєднуйся і не проґав шанс зробити добру справу та стати співавтором анімаційного відео, які вплинуть на не одну тисячу інших людей! 

Коли: з 18.10, до 31.10.

Де: онлайн, Zoom.

Кінцевий термін реєстраці - 13.10, поспіши, це остання можливість взяти участь у проєкті! -  https://forms.gle/nCx1775cxb3ivjgJA

Посилання на подію у ФБ - https://www.facebook.com/events/519018479197343/?active_tab=discussion

Якщо виникли питання - [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.