bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь з Донецької та Луганської областей зможе створити власні проєкти завдяки програмі UPSHIFT
02.10.2021

Інноваційна програма для підлітків та молоді UPSHIFT оголошує конкурсний набір учасників. Молодіжні команди з Донецької та Луганської областей розроблять власні проєкти та отримають можливість залучити фінансування на їхнє впровадження. 

Також у межах програми учасники й учасниці зможуть: 

  • отримати навички 21 століття такі як робота в команді, аналіз проблем та проєктний менеджмент 

  • навчитися розробляти інноваційні рішення та створити власну проєктну ідею   

  • започаткувати соціальне підприємство або громадську ініціативу 

  • отримати фінансування та менторську підтримку для реалізації свого проєкту 

До участі в UPSHIFT запрошуються команди з Луганської та Донецької областей з 3-5 учасників віком від 14 до 21 року, які прагнуть вирішувати актуальні проблеми у своїх громадах і готові до активної участі впродовж всієї програми в період з кінця жовтня 2021 року до кінця січня 2022 року.  

Набір на програму триває до 17 жовтня 2021 року включно. Деталі про UPSHIFT, умови участі та заявка доступні за посиланням: https://bit.ly/UPSHIFT_Donetsk-Luhansk_regions. 

Що важливо знати, подаючись на UPSHIFT? 

  • у заявці треба описати важливу для суспільства/громади/молоді проблему 

  • на етапі подачі заявки не потрібно мати готове рішення або проєктТреба зосередитися саме на формулюванні проблеми та її негативних наслідках, а інноваційне рішення учасники/ці зможуть знайти вже під час участі у програмі. 

  • крім того, важливою є мотивація команди, її готовність проявити креативність у процесі навчання в UPSHIFT та брати на себе відповідальність у процесі створення й реалізації інноваційного проєкту. 

Більше про UPSHIFT можна дізнатися на сторінках програми в Фейсбук та Інстаграм, або за номерами телефонів: +38 067 353 32 31, +38 050 510 14 40 

Програма UPSHIFT втілюється Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) спільно з ГО “Фонд “Професійний розвиток Харкова” за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW) та Донецької обласної державної адміністрації.   

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.