bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реєстрація на воркшоп зі створення соціальних кампаній
27.09.2021

Інша Освіта запрошує громадських активістів та активісток, які працюють з темою гендерної рівності та гендерного мейнстрімінгу, та креативних професіоналів (дизайнерів(рок) та ілюстраторів(рок)) до участі в воркшопі з креативних комунікацій та візуалізації за методологією «Все Ясно».

Кому та для чого потрібні майстерні?

Часто важливі проекти, пов’язані з тематикою гендерної рівності, не знаходять не бувають почутими через брак якісної і зрозумілої комунікації. Візуалізація в зовнішніх комунікаціях допомагає громадським організаціям та активіст(к)ам залучати більше уваги до проблем, із якими вони працюють. Інфографіка, ілюстрації, комікси або анімація допомагають непідготовленому читачеві або глядачеві перейнятися темою, а журналісту - отримати якісний візуальний контент в додаток до свого матеріалу. Таким чином, соціальні проблеми та явища стають більш видимими, і працівникам громадського сектору вдається здійснювати більший вплив на спільноти та поведінку своєї цільової аудиторії.  

Все Ясно! - це методика, яка об’єднує активіст(-ок) та креативних професіонал(-ок) і допомагає створити впливові комунікаційні кампанії із якісною візуальною складовою. Запрошуємо тих громадських активістів(ток) та креативних професіоналів(лок), які працюють з темою гендерної рівності, гендерного мейнстримінгу, стратегією 1325,  на майстерню за методикою “Все Ясно!”, протягом якої ми будемо спільно працювати над практичними комунікаційними викликами в роботі з тим, як доносити інформацію про гендерну рівність до своїх цільових аудиторій.

Як це працює?

Для участі в майстерні буде обрано 8 громадських активістів/ток, які працюють з темою гендерної рівності, та 8 ілюстраторів(ок) та дизайнерів(рок) з Донецької та Луганської областей. З цих 16 осіб ми сформуємо 8 команд і дамо їм п’ять днів на те, щоб продумати свої проекти навколо комунікаційних викликів з гендерної рівності чи стратегії 1325, і створити їх прототипи. З усіма командами працюватиме група з 3 продюсерів(рок), а найкращий прототип зможе отримати роздруковані (офлайн) та поширені (онлайн) кампанії. 

Вартість участі в майстерні безкоштовна. Учасникам та учасницям, які обрані для участі, покриваються транспортні витрати, а також витрати на проживання та харчування.

Як подати заявку?

Для того, аби подати заявку, просимо до 10 жовтня заповнити цю форму 

Проведення семінару “Все Ясно” з гендерної рівності стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID)

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.