bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ви можете самі вибирати своє майбутнє! Відкрийте для себе навчання бізнесу 4-5 жовтня!
22.09.2021

Мета програм Access MBA і Access Masters — навчати абітурієнтів, підбирати для них акредитовані бізнес-школи з усього світу та допомагати їм налагоджувати зв’язки з їхніми представниками. Тепер у вас є ідеальна можливість дізнатися більше про найбільш визнані у світі ступені з бізнесу. Спілкуйтеся з представниками вступних комісій міжнародних бізнес-шкіл Великобританії, США, Німеччини та інших країн.

Хочете вийти на новий кар’єрний щабель чи розкрити свій лідерський потенціал? Після цього відвідайте онлайнові майбутні події для абітурієнтів в Україні та Білорусі.

Якщо ви маєте ступінь бакалавра і хочете отримати ступінь магістра, завітайте на Access Masters 4 жовтня. https://www.accessmasterstour.com/link/IIC

Якщо ви спеціаліст із бізнесу, який хоче отримати ступінь MBA, завітайте на Access MBA 5 жовтня. https://www.accessmba.com/link/IID

Три основні переваги для всіх учасників онлайнових подій:

      1. Індивідуальні зустрічі, семінари зі здачі GMAT та багато іншого

Ви станете співавтором подій Access MBA та Access Masters. Безліч захопливих форматів — інтерактивні семінари щодо підготування до GMAT та інших тестів, змістовні презентації навчальних закладів та активні дискусії та сесії запитань і відповідей. Під час події доступні індивідуальні зустрічі з представниками навчальних закладів. Заплануйте запитання вже зараз, щоб отримати всі подробиці про найкращі програми з усього світу.

      2. Персоналізація

Вибір програми з MBA чи магістерської програми відрізняється для кожного абітурієнта. Під час онлайнової події ваш персональний консультант ознайомить вас із програмами, які найкраще підходять до вашої ситуації та очікувань. Після цього спілкуйтеся з представниками тих навчальних закладів, які найбільше відповідають вашим очікуванням.

      3. Стипендія у сумі 1000 євро на навчання бізнесу

У кінці кожної сесії організатори Access MBA та Access Masters нагороджують одного з абітурієнтів програми з MBA і одного з абітурієнтів магістерської програми стипендією у сумі 1000 євро. Щоб отримати шанс виграти приз, зареєструйтеся безкоштовно та скористайтеся усіма перевагами події. Беріть активну участь у дискусіях з представниками бізнес-шкіл, щоб мати шанс стати наступним переможцем.

Зареєструйтеся як учасник (магістерська програма) 4 жовтня.

Зареєструйтеся як учасник (програма з MBA) 5 жовтня.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.