bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на тренінг «Місцеві Комітети Миру: світова практика локальної взаємодії в Україні» (Дніпро)
12.09.2021

Громадська  організація «РЕОМ» в рамках проєкту «Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні - Крок вперед» оголошує набір на участь у тренінгу для представників громадських організацій та активних мешканців східних регіонів.

Метою тренінгу є навчити представників громадських організацій та активних громадян зі східних регіонів формувати місцеві комітети миру та ефективно вирішувати конфлікти у своїх громадах. 

Під час тренінгу учасники та учасниці зануряться в  тему миру в різноманітних його вимірах.

Також три дні будуть сповнені різноманітними симуляційними іграми, де учасники тренінгу зможуть більш глибше розкрити для себе тему миру на практиці.

Тренінг буде проходити  25 - 27 вересня 2021 року* у місті Дніпро.

Передбачається, що потенційні учасники/ці братимуть участь в усіх днях тренінгу.

Участь у тренінгах безкоштовна. При повній участі учасники забезпечуються проживанням, харчуванням та компенсацією квитків на суму не більше 1000 грн. (за наявності оригіналів в обидві сторони).

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням до 18:00 19 вересня 2021. Про результати відбору буде повідомлено 21 вересня на електронну адресу кандидата/ки.

За додатковими питаннями та коментарями будь ласка звертайтеся до координаторки проекту пані Наталі за електронною адресою [email protected].

===========================

Тренінг проводиться за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (Berlin) з використанням ресурсів Міністерства Закордонних Справ Німеччини.

* Ми очікуємо, що у цей час можна буде проводити заходи без обмежень. Якщо ж ситуація із карантином погіршиться та будуть знов запроваджені обмеження зібрань та користування приміщеннями, тренінг-курс може бути перенесено на інші дати.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.