bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розпочато прийом заявок на восьмий семінар для проактивних підлітків «Обрії майбутнього 8.0»
10.09.2021

Семінар "Обрії майбутнього 8.0"

«Обрії майбутнього» – це семінар для підлітків, покликаний сприяти розвитку критичного мислення, формуванню власних цінностей та визначенню бажаного життєвого шляху. Подія організовується в межах програми Аспен Інституту Київ Aspen Teens спільно з Klitschko Foundation. Восьмий семінар відбудеться 26-30 жовтня у форматі онлайн. Реєстрація до 8 жовтня  за посиланням

До участі запрошуються підлітки, віком від 14 до 16 років, які прагнуть зрозуміти себе, визначитись із життєвим шляхом та поліпшити свої лідерські якості. 

Через обговорення філософських текстів, спілкування з проактивними однолітками та реалізацію спільного проєкту учасники:

  •   розвиватимуть критичне мислення та досліджуватимуть власні цінності;
  •   обговорюватимуть свої думки та виклики, з якими зіштовхуються;
  •   отримуватимуть практику командної роботи та публічного виступу.

Окрім того,  учасники зустрінуться з цікавими гостями –  лідерами, які вже досягли поставлених цілей і точно надихнуть та вмотивують.

Після завершення семінару кожен учасник зможе організувати власний локальний проєкт, закріпивши таким чином отримані навички.

— «Здебільшого Аспен Інститут Київ проводить свої програми для лідерів українського суспільства, які представляють його різні сектори та професії. Але ми зрозумілим, що діалог є не менш важливим і для молодих людей. Тому і започаткували програмний напрям Aspen Teens, в рамках якого спільно з Klitschko Foundation ми проводимо семінари «Обрії майбутнього», — говорить Денис Полтавець, директор програмного розвитку Аспен Інституту Київ.

З 2017 року було проведено 7 семінарів, а їх учасниками стали 135 підлітків з різних куточків України.

Реєструйтеся за посиланням

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.