bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги для представників(-ць) вразливих груп цільових громад Донецької і Луганської областей
07.09.2021

ГО “Бюро гендерних стратегій і бюджетування” запрошує представників(ниць) парнерських громад Донецької та Луганської областей взяти участь у дводенному тренінгу «Підхід, заснований на правах людини та бюджетування».
 
Дводенний тренінг має на меті розширити знання вразливих жінок та чоловіків щодо підходу, заснованому на правах людини, у місцевому самоврядуванні, формуванні бюджету та наданні публічних послуг, а також посилити навички моніторингу та оцінки щодо вирішення проблем найбільш незахищених груп.
 
Усі витрати, пов’язані із заходом (проїзд, проживання, харчування), бере на себе організатор.
 
Тренінг для цільових громад Донецької області (Велика Новосілка, Торецьк, Дружківка, Очеретине, Добропілля, Курахове, Мар’їнка Званівка, Соледар, Хлібодарівка) відбудеться 14-15 вересня 2021 року у м. Краматорськ Донецької області.
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/F9H61qWYN8T2vag37
 
Тренінг цільових громад Луганської області (Сєвєродонецьк, Гірське, Щастя, Новоайдар, Станиця Луганська, Попасна, Широкий, Біловодськ, Рубіжне, Кремінна) відбудеться 17-18 вересня 2021 року у м. Сєвєродонецьк Луганської області.
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/rcPSNB3EmaGJPj4w6
 
Тренінги проводяться у партнерстві із Структурою Організації Об’єднаних Націй з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН ЖІНКИ) з у межах Проєкту «Посилення спроможності місцевих органів влади та участі вразливих груп населення у плануванні та бюджетуванні, заснованому на принципах прав людини та гендерних аспектах», що впроваджується у рамках Програми ООН із відновлення і розбудови миру.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).
Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Контакти

  • Тетяна
  •  +380960321581

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.