bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітня програма «Between spaces and places: вступ до урбаністичних студій»
06.09.2021

Як ми розуміємо наш колективний та індивідуальний вплив на міста? Яким чином ми оцінюємо вплив міста на кожного з нас?

Освітня програма «Between spaces and places: вступ до урбаністичних студій» покликана надати теоретичні інсайти та робочі знання, які допоможуть відповісти на такі складні, але доречні питання. Вона зосереджена на внутрішній роботі та процесах, що відбуваються в міському середовищі, а також на сучасних проблемах розвитку міст.

Протягом шести тижнів студент_ки будуть критично аналізувати процеси, що змінюють міські ландшафти, розмірковуватимуть над своїм досвідом життя у місті та досліджуватимуть те, як міське середовище впливає окремо на них та громади, які мешкають у ньому. Працюючи з контекстом Дніпра, програма має на меті дослідити індивідуальне та колективне право на місто.

Програма складається з лекцій, воркшопів та польових досліджень, які відбуватимуться з 9 жовтня до 13 листопада 2021 у Центрі сучасної культури у Дніпрі. Участь безкоштовна.

Хто може подаватися: студент_ки та молоді спеціаліст_ки в галузі соціології, географії, архітектури, містобудування, культурологічних та політичних наук. Проте програма відкрита для всіх охочих віком від 18 до 30-ти років.

Дедлайн — 25 вересня 2021. Для подання заявки заповніть цю реєстраційну форму.

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/678099569837869/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.