bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Empowering Young Leaders in the Time of Pandemic» GMF USA
03.09.2021

Протягом 4 місяців у рамках проєкту будуть відбуватись щомісячні онлайн-сесії з національними та міжнародними експертами/ками з питань, які стосуються демократії, трансатлантичних відносин, дезінформації, молодіжної активності та інших. Дедлайн реєстрації: 6 вересня 2021 року. 

• Ви студент/ка чи активіст/ка у віці від 18 до 25 років, який/а проживає або працює в Україні, Молдові та Грузії? 

• Ви знаєте про місцеву проблему у вашій громаді і хочете запропонувати власне рішення, яке підтримує демократичний розвиток країни? 

• Ви хочете краще зрозуміти трансатлантичні відносини, демократію ХХІ століття та тенденції між країнами на тлі пандемії COVID -19?

• Вам цікаво зустрітися з молодими лідерами та лідерками з інших країн та знайти рішення спільних проблем?

Якщо це описує Вас, то проєкт «Розширення можливостей молодих лідерів/ок під час пандемії» шукає таких молодих учасників/ць, як Ви. 

Для участі в проєкті буде відібрано 30 учасників/ць з регіонів України, Молдови та Грузії. Головною метою проєкту є розширення можливостей молодих людей брати участь у вирішенні нагальних проблем, що стоять перед громадою. Протягом 4 місяців проєкт охоплюватиме щомісячні тематичні сесії з національними та міжнародними експертами/ками з питань, які стосуються демократії, трансатлантичних відносин, дезінформації, молодіжної активності та інших. Учасники/ці також відвідають онлайн-сесії з розбудови потенціалу та наставництва, спрямованих на розвиток навичок у розробці та реалізації проєктів.

Після завершення навчальних занять та майстер-класів учасники/ці матимуть можливість трансформувати свої ідеї у місцеві проєкти. Ті, хто зацікавлений у реалізації національного або транскордонного проєкту, зможуть подати заявку на фінансування в рамках проєкту.

З огляду на пандемію COVID-19, проєкт буде повністю проходити онлайн у Zoom. Знання англійської мови є обов’язковим принаймні на середньому рівні (В2).

Для участі необхідно заповнити форму

Дедлайн: 6 вересня 2021 року.

Цей проєкт фінансується German Marshall Fund of the United States та реалізується випускниками його програм лідерства.
https://www.gmfus.org/press-releases/gmf-leadership-programs-announces-new-alumni-leadership-action-projects

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.