bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг із перехідного правосуддя від міжнародної юридичної групи PILPG
02.09.2021

До 10 вересня включно триває набір групи на тренінги з перехідного правосуддя для представників та представниць громадських організацій, ініціатив. Матеріали та інтерактивні сесії підготовлені міжнародною юридичною групою Public International Law & Policy Group (PILPG). За успішне проходження тренінгів передбачено надання сертифікатів від PILPG.
 
Перехідне правосуддя дедалі частіше звучить у контексті процесів і політик реінтеграції тимчасово окупованих територій ‒ Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, а також окремих районів Донецької та Луганської областей. Водночас тематика перехідного правосуддя є складною, комплексною та вимагає ретельного вивчення. 

Учасники отримають доступ до тренінгових матеріалів у режимі онлайн (відеоматеріали, навчальні статті). Перевагою цих тренінгів є можливість проходити навчання у зручний час, маючи доступ до матеріалів в онлайн-режимі на платформі організації. У жовтні, наприкінці тренінгового періоду, ви матимете змогу взяти участь в інтерактивній онлайн-сесії та поспілкуватися з відомими юристами-міжнародниками, зокрема професорами права Полом Вільямс та Міленою Стеріо. Тренінгові матеріали будуть доступні українською та англійською мовами(українською мовою матеріали будуть готові всередині вересня). Крім того, учасники матимуть доступ до англомовних науково-публіцистичних статей, яких немає у відкритому доступі. 

Детальна інформація та реєстрація на тренінги доступні за посиланням.

Якщо у Вас виникнуть запитання щодо тренінгів, звертайтеся до Яромира Удода [email protected].

Довідка: 

PILPG ‒ це міжнародна юридична pro bono фірма, яка надає безоплатну юридичну допомогу сторонам, які беруть участь у мирних переговорах, розробленні проектів постконфліктних конституцій, сприянні у впровадженні перехідного правосуддя. Щоб полегшити використання цієї правової допомоги, PILPG також надає допомогу в плануванні політики та навчання з питань, пов’язаних із вирішенням конфліктів.

Тренінги з перехідного правосуддя від PILPG проводяться за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.