bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчання із можливістю подальшого працевлаштування (регіони — Херсонська та Вінницька області)
19.08.2021

Протягом вересня 2021 року — квітня 2022 року, у Жмеринці і Скадовську буде реалізовуватися кампанія, спрямована на розробку та втілення антикорупційних стратегій для цих міст. Протягом кампанії буде проводитись антикорупційне навчання, а після нього — обрання модераторів кампанії у Жмеринці та Скадовську для оплачуваної роботи в проєкті.  

ГО «Антикорупційний штаб» у партнерстві із Національним Демократичним Інститутом (НДІ) та у співпраці з Інститутом «Республіка» буде координувати та надавати експертну підтримку на всіх етапах реалізації кампанії у вашому місті.

Якщо ви активна людина з одного з цих міст, прагнете змін в своїй громаді і готові долучитися до кампанії — запрошуємо.

Етапи відбору:

  1. Розгляд резюме та мотиваційних листів.
  2. Телефонне інтерв’ю.
  3. Відбір учасників на тренінг.
  4. Проведення 1-денного навчання щодо залучення громадян та інших стейкхолдерів до кампанії, роз’яснення ролі антикорупційної стратегії для України та громади, та мети і завдань кампанії. 

Тренінг проводитиметься 9 вересня в онлайн-режимі. 

За результатами навчання — відбір двох людей (по одному з кожного міста) на оплачувану посаду модератора.

Усі деталі про навчання і подальшу роботу шукайте на сайті ГО “Антикорупційний штаб” за посиланням:  https://cutt.ly/1QPREBl . Для того, щоб зареєструватись, достатньо надіслати своє резюме на нашу пошту [email protected]

У разі виникнення питань, звертайтеся до комунікаційної менеджерки проєкту Євгенії Вірлич за тел.: (050) 594 30 65 або (097) 314 38 70 або на пошту [email protected]

ДовідкаПроведення заходів відбувається у партнерстві з Національним Демократичним Інститутом (НДІ), в рамках програми «Відповідальна та підзвітна політика в Україні» (U-RAP), за фінансової підтримки Агентства США з Міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

  • Євгенія Вірлич

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.