bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошується набір на участь у воркшопі «Творення миру через мистецтво»
17.08.2021

Громадська організація «РЕОМ» в рамках проєкту «Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні - Крок вперед» оголошує набір креативної молоді (18-35 років) зі східних регіонів на участь у навчальному воркшопі.
 
Воркшоп складається з двох компонентів, логічно поєднаних між собою. Він спрямований на надання учасникам навичок аналізу та розуміння суті «конфлікту» та його суб’єктів: їх поведінки, мотивації та психології; а також вивчення методик управляння конфліктами, запобігання насильству та розвиток мирного співіснування через використання креативних методик, зокрема – за допомогою образотворчого мистецтва.
 
Мистецтво – дієвий інструмент розбудови миру, воно здатне змінити наше сприйняття інших та навколишнього світу завдяки своїй здатності спілкуватися та переконувати без слів. Тому, це чудовий спосіб просувати те, чого суспільство потребує найбільше: мирного співіснування та встановлення взаєморозуміння в громадах.
 
Під час воркшопу багато часу буде приділено створенню власних художніх продуктів, покликаних навчити інших про ненасильницькі кроки вирішення конфліктів в громадах. По завершенню буде створено місце для виставки. Також, художні продукти, створенні учасниками, будуть демонструватись у місцевих громадах.
 
Воркшоп триватиме впродовж чотирьох днів з 2 до 5 вересня 2021 року у м. Бердянськ.
Передбачається, що потенційні учасники/ці братимуть участь у всіх днях воркшопу.
 
Участь у заході безкоштовна. За умови повної участі учасники забезпечуються проживанням та харчуванням у повному обсязі, та компенсацією квитків на суму не більше 1000 грн. (за наявності оригіналів в обидві сторони).
 
Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/UcWscgudXDmS1fzp9 до 23:00 27 серпня 2021. Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 29 серпня на електронну адресу кандидата/ки.
 
За додатковими питаннями та коментарями, будь ласка, звертайтеся до координаторки проєкту пані Наталі за електронною адресою [email protected].
Захід проводиться в рамках проєкту “Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні - Крок вперед” за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (IFA) з використанням ресурсів Міністерства Закордонних Справ Німеччини.
 
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.