bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінговий курс з онлайн-консультування для психологів
13.08.2021

Громадська організація “Повернути життя” запрошує молодих фахівців з психологічною освітою взяти участь у програмі підготовки сертифікованих фахівців з онлайн-консультування жінок з інвалідністю, що потерпають від насильства або можуть бути його потенційними жертвами.

Програма підвищення кваліфікації на 60 год. (2 кредити ЄКТС) “Доступна допомога.

Онлайн-консультування та соціально-психологічний супровід” працюватиме за фінансування Фонду соціального захисту інвалідів України за підтримки Міністерства соціальної політики України.

Участь в програмі є БЕЗКОШТОВНОЮ.

За підсумками роботи буде видано сертифікат установленого зразка на 60 год. (2 кредити ЄКТС).

У рамках програми буде проведено 10 вебінарів та надано 50 год. супервізійного супроводу для 30 учасників. Уся активність проходитиме онлайн.

Для участі в програмі ми відберемо 30 найбільш мотивованих аплікантів. Усім іншим, хто подасть заявки до участі, але не пройде відбір, ми надішлемо першими лінк на дистанційний курс за мотивами вебінарів.

Дистанційний курс буде так само безкоштовним і розрахованим на 60 годин, але він не включатиме живого спілкування з тренерами, практичної роботи та супервізійного супроводу.

Для того, щоб долучитися до програми, ви маєте відповідати таким критеріям:

- мати психологічну освіту рівня не нижче “бакалавр”;

- бути готовим взяти безпосередню участь у всіх он-лайн вебінарах та засіданнях супервізійної групи (вебінари та зустрічі будуть проведені у вечірній час та у вихідні дні, дата та час підбиратимуться зручно для учасників);

- бути готовим провести 10 безкоштовних онлайн консультацій для жінок з інвалідністю, які є або потенційно можуть бути жертвами насильства (ми маємо напрацьовану клієнтську базу і підберемо вам таких клієнтів з числа інтелектуально збережених жінок з інвалідністю за зором, ОРА, із загальними або генетичними захворюваннями та ін.)).

Реєстрація учасників завершується 26 серпня о 23:59.

Для реєстрації заповніть анкету за лінком

Довідки за телефоном 0673395170 (Viber, Telegram) - Світлана.

Контакти

  • 0673395170 (Viber
  • Telegram) - Світлана.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.