bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Чотири дні на підготовку проєкту соціальної дії та залучення фінансування
12.08.2021

Чотири дні на підготовку проєкту соціальної дії та залучення фінансування. «Карітас-Спес Україна» запрошує на проєктний хакатон до Карпат 
 
8, 9, 10 та 11 вересня на високогір’ї Карпат зберуться щонайменше 20 проектних команд, щоб  потужну синергію змін перетворити на реальні проєкти, на які зможуть залучити фінансування. Ми даємо унікальний шанс прокачати свої навички з написання проєктів, надихнутись прикладами інших та знайти нові ресурсні знайомства.  
 
Заповніть заявку на участь в Проєктному хакатоні після якого  кращі проєкти зможуть взяти участь в конкурсі мікрогрантів на реалізацію власних ідей. 20 000 грн – це грант який дасть добрий старт для проєктів соціальної дії. Тому запрошуємо команди, які вже мають ідеї і бачення проекту та готові під керівництвом досвідчених тренерів  перетворювати власні ідеї на план дій.
Відібрані команди отримають детальну програму. Місія «Карітас-Спес Україна» забезпечує проживання, харчування та відшкодовує транспортні витрати. 
 
Заявки на учать приймаємо до 9:00 25.08.21 https://bit.ly/3iB08FH  
 
«Карітас-Спес Україна» з нетерпінням чекає творчі і вмотивовані команди, щоб допомогти ваші ідеї перетворити на реальні зміни в громадах. Хакатон проходить в рамках проєкту «Зміцнення місцевої самоорганізації та громадської активності в Україні», що реалізується за підтримки Уряду Німеччини та Фонду «Реновабіс»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.