bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Психологічна терапія та підтримка людей, постраждалих від гендерно-обумовленого насильства»
11.08.2021

Громадська організація «РЕОМ» в рамках проєкту «Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні - Крок вперед» оголошує набір на участь у тренінгу для практикуючих психологів, працівників психологічних центрів, громадських та гуманітарних організацій, які працюють у сфері психологічного відновлення людей, що постраждали внаслідок гендерно-обумовленого насилля.

Метою тренінгу є надати учасникам передові знання та практичні навички з психологічної підтримки постраждалих осіб, їх подальшого відновлення та повернення до повноцінного життя.

Під час тренінгу учасники та учасниці зможуть:
проаналізувати поняття «насилля», зрозуміти його причини та види;
поглибити свої знання в міжнародному та Українському законодавстві з питань протидії гендерно-обумовленому насильству;
ознайомитись з механізмами попередження та реагування на гендерно-обумовлене насилля, принципами допомоги неповнолітнім;
опанувати новітні методи психологічної роботи з жертвами насилля, в тому числі першою психологічною допомогою та кризовою інтервенцією
вивчити арт- та психотерапевтичні методи роботи з постраждалими.

Тренінг буде проходити 26 - 29 серпня 2021 року у місті Чернігів.
Передбачається, що потенційні учасники/ці братимуть участь в усіх днях тренінгу.

Участь у тренінгу безкоштовна. При повній участі учасники забезпечуються проживанням та харчуванням у повному обсязі, та компенсацією квитків на суму не більше 1000 грн. (за наявності оригіналів в обидві сторони).

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/fEHDjXarSVpKFa8f8 до 18:00 18 серпня 2021. Про результати відбору буде повідомлено до 21 серпня на електронну адресу кандидата/ки.
За додатковими питаннями та коментарями, будь ласка, звертайтеся до координаторки проекту пані Наталі за електронною адресою [email protected].
Тренінг проводиться за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (IFA) з використанням ресурсів Міністерства Закордонних Справ Німеччини.

Контакти

  • За додатковими питаннями та коментарями
  • будь ласка
  • звертайтеся до координаторки проекту пані Наталі за електронною адресою [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.