bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг: «Звіти депутатів: де їх брати та як читати?»
09.08.2021

Чи задумувались ви, чим займаються депутати місцевих рад? А про те, де можна побачити результати їхньої роботи? І, напевно, найголовніше питання: а чи треба нам знати про їхню роботу та результати? Якщо у вас виникали такі думки, чи ви зацікавились щойно їх прочитавши запрошуємо до нас на вебінар. Цього місяця поспілкуємось про звітність депутатів загалом. Ви матимете можливість почути, де можна знайти звіти депутатів та яку творчість вони проявляють у свої звіти. Зокрема, обговоримо проблему того, як нам після мемуарів депутатів просто й зрозуміло читати та шукати необхідну вам інформацію у звітах.

ДАТА: 12 серпня 2021 року

ЧАС: 17:00 – 18:00
 
Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/8QYeoOn
Посилання на вхід в ZOOM буде надіслане всім зареєстрованим учасниками та учасницям.
Участь у заході БЕЗКОШТОВНА.
 
ДЛЯ КОГО: запрошуємо долучитися до тренінгу «Активної Громади» усіх активних громадян, представників бізнесу, громадських організацій та усіх зацікавлених в даній тематиці. Також окремо запрошуємо й будемо раді бачити депутатів місцевої ради та їхніх помічників.
 
Під час заходу учасники та учасниці дізнаються про те:
· що таке звіти депутатів, навіщо депутати їх складають і які функції ці звіти виконують;
· де знайти депутатський звіт, як правильно прочитати, щоб зрозуміти його суть;
· головні проблеми та перешкоди, з якими ви можете зіткнутися при роботі з депутатськими звітами.

Долучайтеся до заходів, які ВІ «Активна Громада» проводить в онлайн-форматі й ми переконаємо вас, що можна залишатися активними щодня, за будь-яких обставин. Давайте разом впливати на рішення, від яких залежить розвиток наших громад та країни в цілому.
 
За детальною інформацією звертайтеся:
Наталія Головач, координаторка ВІ «Активна Громада» міста Рівне.
тел. +380 97 68 08 014
e-mail: [email protected]
 
Довідка. Захід проводиться в рамках проєкту «Задай курс владі», який реалізовується Всеукраїнською Ініціативою «Активна Громада» Інституту «Республіка» за підтримки Національного Демократичного Інституту (НДІ).
 
Примітка. Місія “Активної Громади”: досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту “Республіка”. Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

 

Контакти

  • Наталія Головач
  • координаторка ВІ «Активна Громада» міста Рівне. тел. +380 97 68 08 014 e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.