bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

9 серпня Онлайн-лекція «Посттравматичний стресовий розлад: діагностика та лікування»
05.08.2021

Війни, терор та екологічні загрози руйнують життя людей раптово та незворотньо.
Що ви будете робити, якщо вам доведеться зустрітися з небезпеками сучасного світу? Що робити, коли почуття небезпеки лишається, навіть, коли загроза минула?
Запахи, звуки, шквал спогадів, що затьмарює реальність - те, що фахівці називають ПТСР (посттравматичний стресовий розлад).

Про це ви зможете довідатись на лекції, що відкрита як для фахівців, які працюють з ПТСР, так і не спеціалістів, що цікавляться цією проблемою.

Лектор:  Роксоляна Федець, лікар-психіатр, психотерапевт

Лекція проходить в рамках проекту «МІТЄЦ. Реабілітаційний простір” — інноваційної програми мистецько-психотерапевтичної реабілітації ветеранів АТО / ООС та колишніх в’язнів, що здійснюється за підтримки «Українського культурного фонду», 2021 р.

Впродовж 9 місяців учасники програми беруть участь у 8 майстер-класах із різних видів мистецтва: графіки, живопису, фотографії, кераміки, колажу, ленд-арту, саунд-арту та перформативного танцю. Під час майстер-класів з учасниками працюють фахові психотерапевти, психоаналітики.

Над втіленням проекту в життя працюють команди двох громадських організацій — «МІТЄЦ» та «Львівський психоаналітичний інститут ментального здоров’я».

Дата проведення: 9 серпня о 19.00

Для участі в події необхідна попередня реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdy6pDtf…/viewform

Контакти

  • Офіційний сайт проекту: https://mitec.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.