bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Менторська програма для жінок в рамках спільноти Harvard Kennedy School Women’s Network Ukraine
04.08.2021

Українські випускниці навчальних програм університетів Harvard відкрили набір на менторську програму для жінок в рамках спільноти Harvard Kennedy School Women’s Network Ukraine.

Програма спрямована на посилення ролі жінок в українському суспільстві, їх підтримку у самореалізації та підвищенні впевненості у своїх силах. Менторська програма працює у двох напрямках: сприяння особистісному та кар’єрному розвитку менті. Сфера особистісного розвитку включатиме такі теми: лідерські якості, ефективний нетворкінг, рекомендації щодо визначення напряму професійної реалізації, пошуку балансу між кар’єрою та родиною, розкриття потенціалу тощо.

Ця програма для жінок, які вірять, мріють та працюють над втіленням своїх ідей незважаючи на жодні перешкоди. Для жінок, яким важливо і цінно отримати знання та підтримку аби досягти своїх професійних висот та реалізації у соціумі. Для жінок, які прагнуть розвивати себе та покращувати світ навколо” - Дьякова Анастасія, Голова Harvard Kennedy School Women’s Network Ukraine.

Всі менторки мають успішні кар’єри в різних сферах, таких як бізнес, політика, юриспруденція, захист прав людини тощо. В залежності від своєї галузі та в площині кар’єрного розвитку менті, менторки поділяться досвідом із величезного кола питань, починаючи від того, як відкрити свою справу і закінчуючи тим, як писати закони.

Анна Вишнякова, керівниця менторської програми: “Наші менторки — це членкині Harvard Kennedy School Women’s Network Ukraine, яскраві сучасні лідерки та професіоналки, об’єднані спільною метою — зробити свій внесок у розвиток жіночого лідерства в Україні. Ми як ніхто розуміємо, що на будь-якому етапі кар’єрного шляху підтримка, мудра порада та розуміння, що «ти не одна» є безцінним джерелом сили, натхнення та віри в себе.”

Разом із тим, програма націлена на подолання гендерних стереотипів в українському суспільстві відносно того, що жінка може бути або розумною, або красивою, або мати успішну кар’єру, або будувати гарну родину. Ми прагнемо, аби юні дівчата по всій країні були вільні від стереотипів і розуміли, що можна створити все у своєму житті. Для багатьох дівчат рольовими моделями та лідерами думок, з яких вони беруть приклад, є переможниці національних та світових конкурсів краси — молоді жінки, які, одержуючи титул, отримують можливість також позитивно впливати на суспільні процеси та цінності.

Цього року конкурсом Міс Україна Всесвіт була започаткована нова номінація “Miss Women’s Empowerment”, нагородження в якій відбудеться під час фіналу конкурсу восени. Переможниця в номінації отримує право на навчання на менторський програмі Harvard Kennedy School Women’s Network Ukraine та матиме підтримку від однієї із менторок програми. 

Анна Філімонова, директорка конкурсу, зазначає: «Основна місія Miss Ukraine Universe — дати молодим амбітним українкам шанс реалізувати себе та заявити про свої таланти на весь світ. 16 років поспіль наша організація відкриває світові нові імена та допомагає молодим жінкам повірити у себе та свої сили. 

Така можливість від Harvard Kennedy School Women’s Network Ukraine допоможе формувати у молодих дівчат цінності особистого розвитку та сміливого крокування до реалізації своїх мрій. Разом із тим, для нас це символ жіночої підтримки, єднання та неймовірної жіночої сили. Бо скільки б у кожної із нас не було досягнень та перемог, так важливо аби поруч була людина, яка вірить у тебе та допоможе разом пройти до мрії через всі виклики цього життя.»

Загальний відбір на програму відкритий до 15 серпня включно. Критерії відбору окремі для програми із кожним ментором. Кандидатки мають ознайомитися із описами та критеріями відбору на програму кожного ментора на сайті http://hkswnukraine.com.ua/ , після чого заповнити онлай зявку. Дозволяється проходження лише однієї програми за один вступ. 

Фінальний склад учасниць буде оголошений 8 вересня. 

Програма триватиме 6 місяців (8 вересня 2021 року - 8 березня 2022 року) та не потребує фізичної присутності у Києві. 

Контакти для зв’язку:

Анна Вишнякова [email protected], +380 93 967 72 30 (WhatsApp)

Дьякова Анастасія тел +380976080006

Детальніше про Harvard Kennedy School Women’s Network Ukraine

http://hkswn.tilda.ws 

Ментори програми: 

Оксана Сироїд, віце-президентка з публічної політики та врядування Київської школи економіки, народний депутат України 8-го скликання, заступниця голови Верховної Ради України (2014 -2019 роки).

Владислава Магалецькая,  голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів.

Світлана Ковальчук, виконавча директорка YES (Yalta European Strategy).

Катерина Литвиненко, спеціалістка з комунікацій та публічної дипломатії в Посольстві Швеції в Україні.

Наталія Бугайова, займється війсковою аналітикою у think tank у США, а також будує нову компанію у сфері tech-enabled intelligence. У минулому — CEO англомовного видання Kyiv Post, співзасновниця ініціативи «Професійний Уряд,» радник міністра економіки України. 

Анна Вишнякова, працює як аналітик та тренер у сфері міжнародного гуманітарного права та миробудування. До цього працювала спеціальним радником міністра закордонних справ з питань боротьби із ксенофобією. 

Дьякова Анастасія, Голова Harvard Kennedy School Women’s Network Ukraine, радниця з питань захищеності людини в Інтернеті при Віце-прем’єр міністрі - Міністрі цифрової трансформації (2019-2021), керівник напрямку захисту дітей  від насильства в Офісі Уповноваженого Президента з прав дитини (2017-2021). Засновниця освітнього проекту #stop_sexтинг. Авторка книги “Діти та батьки в Інтернеті”.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.