bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір учасників тренінгу для еко-менторів «Reduce, Reuse, Recycle» (Чернігів)
02.08.2021

Хочете детальніше дізнатися про роздільний збір, переробку пластику, екологічні альтернативи і стати більш “еко”? Заповнюйте заявку і приходьте до нас на тренінг для еко-менторів “Reduce, Reuse, Recycle”!  

Під час тренінгу будемо говорити про переваги та втрати потенціалу у нашому місті. Пограємо в кліматичні і комунікаційні ігри. А головне – розширимо коло своїх друзів однодумцями. 

Один з компонентів проєкту “Plastic Fantastic” – екологічні лекції для школярів. Щоб зробити максимальне охоплення і відвідати кожну з 35 шкіл міста, ми прагнемо долучити і провести навчання для 40 еко-менторів шкіл, які будуть почесно представляти нашу організацію в чернігівських школах.

Головний наш принцип – “рівний рівному”, тож перевага у відборі буде надаватися учням старших класів та студентам. Але ми не обмежуємо вік учасників і якщо ви молоді душею, з радістю працюєте з дітьми – запрошуємо.

Під час реєстрації можна обрати ті дати, які будуть більш комфортними.

Тренінги відбудуться 13-15 та 27-29 серпня 2021 року. До участі запрошуються учасники і учасниці з Чернігова. Відбір триватиме до 08 серпня включно.

Зареєструватися можна за посиланням:

https://forms.gle/giSvgKuULueELadx7

У разі питань та пропозицій звертайтесь до координатора проєкту Сергія Забари за електронною адресою [email protected].

Програма та інші деталі тренінгу будуть повідомлені відібраним учасникам до 10 серпня.

Проєкт “Plastic Fantastic” реалізується ГО “Еко Місто Чернігів” за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в межах Transition Promotion Program.

#supersortes

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.