bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітній онлайн курс по запуску та використанню інструментів Google і Microsoft в діяльності ОГС
25.07.2021

Епідемія COVID-19 стала непростим випробуванням на міцність для спроможності громадських організацій і благодійних фондів пристосовуватися до несприятливих обставин. Ті з них, які не спроможні були адаптуватися до кризової ситуації, або загальмували, або навіть перестали існувати.

Робота в нових екстремальних умовах гостро виявила проблему необхідності цифрової трансформації з використанням програм, безкоштовний доступ до яких надають для неприбуткових організацій громадянського суспільства Google та Microsoft.

Пропонуємо відеокурс (https://cutt.ly/nQqMcJv), який допоможе громадському сектору зробити вагомий крок стратегічного організаційного розвитку, працювати сучасно, тож - більш ефективно й забезпечити організації самозарадність у будь якій кризовій ситуації.

Пропонований відеокурс є основою. Він дозволить визначити основний вектор роботи в процесі цифрової трансформації громадських організацій та допоможе трансформувати роботу команди організації та дати старт роботи всієї команди в онлайн форматі.

Даний відео курс складається із двох блоків: Google та Microsoft, - в яких покроково показується, як ОГС приєднатися до програм, які пропонують відомі компанії для неприбуткових організацій, та яким чином розпочати роботу.

Програм для роботи команди у цифровому форматі - дуже багато. Ми даємо основу для старту, оволодівши якою, ви зможете самостійно рухатися вперед, опановуючи інші інтернет інструменти. 

Курс представлений БО “Фонд громади міста Херсон “Захист” в рамках “Програми сприяння громадській активності “Долучайся”, що фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст відео курсу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.