bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрито набір слухачів на новий онлайн-курс про дизайн-мислення для НУО
14.07.2021

Фонд Східна Європа відкриває набір слухачів нового онлайн-курсу «Дизайн-мислення та інновації для НУО». Навчання буде корисним громадським активістам. Під час курсу вони дізнаються, як застосувати цей метод для вирішення проблем, з якими працюють їхні організації. 

Ведучі курсу  Світлана Хутка, докторка філософії, запрошена професорка Стенфорду і випускниця програми Фулбрайта, засновниця U.World Foundation – та Лілія Боровець, співзасновниця ГО «Про.Світ», випускниця програми Фулбрайта; навчалася за програмою з дизайн-мислення для освітян у d.school Stanford.

Окрім лекцій, практичних завдань та корисних матеріалів, учасники першого набору отримуватимуть зворотний зв’язок від однієї з експерток та зможуть якісно відпрацювати саме свої запити.

Тривалість навчання – один місяць. Перший потік розрахований лише на 20 місць. Тож запрошуємо заповнювати заявку до 26 липня та вчитися нового!

Подати заявку:  https://bit.ly/3xndSZv

Навчання розпочнеться у серпні.

Курс був розроблений у межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фонд Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.