bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн Клуб «Активної Громади»: функції депутатів місцевих рад
13.07.2021

Що входить в повноваження депутата/тки місцевої ради? Які функції місцевих депутатів? Чи звітуються місцеві депутати? Чи можуть мати місцеві депутати помічників? Якщо ви цікавитеся бодай одним з цих запитань, тоді запрошуємо на засідання Клубу «Активної Громади», аби дізнатися більше про функції місцевих депутатів, їхню роботу, помічників. Також запрошуємо більше дізнатися про інструменти місцевих депутатів:депутатське звернення та депутатський запит. А саме:коли і як їх можуть використовувати депутати? 

ДАТА: 20 липня

ЧАС: 17:00

РЕЄСТРАЦІЯ за посиланням: https://cutt.ly/KmOV7qn

Запрошуємо долучитися до онлайн Клубу «Активної Громади» депутатів місцевих та обласних рад, помічників депутатів, представників громадських організацій та бізнесу, експертів, активних громадян та всіх, хто хоче знати більше права та обов’язки депутатів місцевих рад.

Під час онлайн засідання Клубу ми розглянемо такі питання:

  • що має і немає робити місцевий депутат (права та обов’язки);
  • хто допомагає депутатам місцевих рад у їхній роботі;
  • основні відмінності інструментів місцевих депутатів:  депутатське звернення та  депутатський запит;
  • які права та обов’язки помічників-консультантів депутатів;

 Детальніше поспілкуємося про звітування депутатів:  на що звертати увагу, де шукати та про що найчастіше пишуть депутати усвоїх звітах.

ДЛЯ КОГО: запрошуємо долучитися до онлайн «Клубу Активної Громади» депутатів місцевих та обласних рад, помічників депутатів, представників громадських організацій та бізнесу, експертів, активних громадян та всіх, хто хоче розвивати та вдосконалювати свої міста.

Долучайтеся до заходів, які ВІ «Активна Громада» проводить в онлайн-форматі й ми переконаємо вас, що можна залишатися активними щодня, за будь-яких обставин. Давайте разом впливати на рішення, від яких залежить розвиток наших громад та країни в цілому. 

За детальною інформацією звертайтеся:

Наталія Головач, координаторка ВІ «Активна Громада» міста Рівне.

тел. +380 97 68 08 014

e-mail: [email protected]

Довідка. Захід здійснюється в рамках проєкту «Активна громада: право вибору», який реалізовується Всеукраїнською Ініціативою «Активна Громада» Інституту «Республіка» за підтримки Національного Демократичного Інституту та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту “Республіка”. Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.